Ćiro na ručku, Veronika i Drago Pilsel o seksu

ANITA i Veronika Ćiru su dočekale oskudno odjevene, a čuveni trener "Vatrenih" nije mogao skinuti pogled s naših zečica. Cijeli je događaj kamerama popratila i RTL-ova novinarska ekipa emisije "Ekskluziv".

Uslijedio je zajednički ručak, pri čemu su se Ćiro i Anita odlučili za lagani vegetarijanski obrok. Trener Varteksa ugodno je pročavrljao s našim zečicama o nogometnim temama, a bilo mu je posebno drago što Anita dolazi upravo iz Varaždina.

Veronika se raspitivala za Ćirino zdravlje nakon nedavne operacije, a on ih je uvjerio kako je njegovo stanje vrlo dobro.

Anita je pak pokušavala uvjeriti Ćiru da je njezin bivši dečko aktualni golman Varteksa, pa se čudila kako trener Varteksa ne zna za njega.
Nakon ručka uslijedio je foto-session na krevetu sa zečicama, a Ćiro je nakon njega zaključio da su Anita i Veronika spremne za udaju.

"Ali obavezno za nekog Balkanca." - odmah je dodao Ćiro, pokazavši da je na sličnoj liniji razmišljanja kao i Bruketa, koji je djevojke savjetovao da muža potraže u Sportskim novostima.

Prije odlaska Ćiro je dao kratak intervju za RTL Televiziju, pri čemu je novinarku najviše zanimalo je li poziv zečica shvatio kao seksualnu provokaciju, obzirom na nedavne napise o njegovoj smanjenoj potenciji kao posljedici operacije.

Medijski mag Ćiro u svom je stilu odgovorio kako će uskoro ponovo biti "onaj stari Ćiro", pa i u tom pogledu. Nadamo se da su i naše zečice pridonijele Ćirinom ozdravljenju.

Sljedeći gosti bili su plesači salse predvođeni Hrvojem Žaknićem, koji su Anitu i Veroniku naučili nekoliko osnovnih koraka tog latinoameričkog plesa.

Na naše iznenađenje, Veronika je bilo puno raspoloženija za učenje salse od Anite, koja je svoj obol ipak dala na kraju skačući na zvuke rocka.

Oko 16h pristigao je teolog i novinar Drago Pilsel, koji je s našim zečicama proveo nekoliko sati u ugodnom druženju. Glavnu riječ vodila je Veronika, koja je detaljno ispitala sve seksualne, ali i vjerske navike našeg kolumniste.

Tako smo doznali da je Drago silno romantičan čovjek, kojemu je prijateljstvo i ljubav važnije od seksa, ali i kako je redovito masturbirao dok je bio zaređen kao franjevac.

Veronika i Pilsel pretresli su gomilu tema, od seksualnih pomagala do značenja deset božjih zapovijedi, ali Anita se nije previše upuštala u diskusije.

Ipak, Anita je u nekoliko navrata, kako to samo ona zna, prekidala Pilsela upadicama poput "Treba voliti, a ne moliti!" i "Vaša cura je pametna žena, ali ja bolje plešem!"

Saznali smo i kako Anita shvaća pojam crkve: "Crkva je i samostan i opatice i borave zajedno i mole se zajedno i bore se protiv zla."

Oko 22h počinje tulum koji ne smijete propustiti, jer je najavljeno nekoliko zanimljivih gostiju, među kojima je i divasica Maja Vučić.

Za srijedu, koja je ujedno i zadnji dan showa, između ostalih najavljen je i dolazak Davora Gopca.

Show Lil Sister pratite i dalje na adresi lilsister.index.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara