"Čista desetka": Simona Gotovac na naslovnici novog broja časopisa FHM

"Čista desetka": Simona Gotovac na naslovnici novog broja časopisa FHM

PRVA dama skandala, Simona Gotovac, pozirala je u vrlo seksi izdanju za novi broj časopisa FHM. Otkako je brineta, Simona dobiva pohvale da je mnogo privlačnija nego kad je bila plavuša. Snimanje za poznati muški časopis se odvijalo u autokući njezina supruga Ante Gotovca jer se, kaže Simona, zbog izazovnog čipkastog rublja nije moglo održati na planiranoj lokaciji - u hotelu Sheraton. "Super je bilo na snimanju, jako opušteno", rekla je.

"Uopće si nisam zgodna"

"Sve je bilo jako opušteno, fotograf je bio jako simpatičan", rekla nam je Simona. Na pitanje koliko je ona sama sebi seksi, na ljestvici od jedan do deset, Simona kaže "nula". "Uopće si nisam zgodna. Najvažnije je da sam ja čista desetka u duši jer je unutarnja ljepota važnija od one vanjske", kaže skromna Simona. U novom broju FHM-a pročitajte kakvi su joj planovi za budućnost, kada će početi snimati sapunicu "Gotovčevi" i što sve može napraviti s rižom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među ostalim, u novom broju pronaći ćete priču o 13-godišnjem dječaku, ušmrkanom kokainom i na rubu egzistencije, koji ostaje bez roditelja i onda završava u vojsci s puškom u rukama. Također ćete doznati i tajnu Coca-Cole. Miješate je sa svim i svačim, a u novom FHM-u možete saznat što zapravo stoji iza poznatog brenda. Cijela povijest ovog pića koji ne možete izbjeći. Ako vas zanimaju fotoaparati, mobiteli, roboti ili ostala čuda tehnike, u novom broju možete pronaći poseban prilog o najzanimljivijim, najbržim i najsjajnijim gadgetima. Ima još mnogočega: trenirajte kao Lewis Hamilton ili postanite pravi seks avanturist, saznajte tajne hedonizma i nesputane maštarije.

Sponzorirani članak

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara