Claudia Schiffer snimila novi editorijal za "mecenu" Karla Lagerfelda

Claudia Schiffer snimila novi editorijal za "mecenu" Karla Lagerfelda

DUGOGODIŠNJA muza Karla Lagerfelda, bivši supermodel Claudia Schiffer, za potrebe snimanja nove Chanelove kampanje "potegnula" je do New Yorka, a za vrijeme snimanja editorijala u Central parku okupilo se nekoliko stotina ljudi koji su uživali gledajući ljepoticu na djelu.

Nije sigurno je li se dugonoga ljepotica nespretnošću našla na zemlji ili je padanje i spoticanje ljepotica novi trend u snimanju editorijala. Naime, nedavno je i glumica Sarah Jessica Parker  imala nezgodu spotaknuvši se na stepenicama tijekom glamurozog snimanja za Vogue. Claudia Schiffer je uspješno i zavodljivo  odradila svoj posao za Karla u totalno šik outfitu - crnoj suknjici, gležnjačama i beretki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato je da je Lagerfeld donekle zaslužan za njezin status supermodela - primijetio ju je još kao mladu manekenku i već je dvadeset godina jedna od njegovih stalnih suradnica koje dizajner odmilja zove "muzama". Karl se osobno odlučio za Claudiu kao svoju muzu još na početku karijere, a sada i za novo lice Chanela, modne kuće čiji je dugogodišnji dizajner. Lagerfeld se proslavio dizajniranjem kreacija za Chloe, Fendi i Chanel, kao i pokretanjem vlastite robne marke, a njegova nova kolekcija inspirirana je još jednom u nizu muza - problematičnom zvijezdom Amy Winehouse.

M.Š., D.K.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara