"Cola" okrenula novu stranu života

"Cola" okrenula novu stranu života

JUČERAŠNJIM prikazivanjem televizijskog spota "Tvornica radosti" na svim hrvatskim nacionalnim televizijskim postajama, krenula je nova višegodišnja marketinška kampanja Coca-Cole - Dobro došli na Coca-Cola stranu života!

Coca-Cola ljude čini sretnijima, osvježava i poziva ih sve da žive na pozitivnoj strani života - to je poruka koja stoji iza globalne kampanje pod nazivom "Dobrodošli na Coca-Cola stranu života", koja je upravo pokrenuta u Hrvatskoj.

"Živimo u svijetu u kojem svaki dan činimo mnogo izbora, a Coca-Cola nadahnjuje ljude da se u takvim izborima odluče za pozitivne vrijednosti. Nova kampanja poziva ljude da unesu pozitivizam u život, budu spontani, slušaju svoje osjećaje i promatraju svijet u svim bojama." - izjavila je Gordana Mašek, voditeljica marke proizvoda Coca-Cola za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Hrvatskoj će od danas biti u prodaji Coca-Cola u boci od 0,5 litre, koja će biti presvučena u prigodne omote. Najavljena je i posebna akcija za pakiranja od četiri dvolitrene Coca-Cole, za čiju će kupovinu svaki kupac na poklon dobiti i sjenilo za automobil.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara