Cola Zero dobiva četiri nova voćna okusa, biste li ih probali?

Cola Zero dobiva četiri nova voćna okusa, biste li ih probali?

Screenshot: Youtube

LJUBITELJI dijetalnih sokova doći će na svoje jer Coca Cola lansira četiri voćna okusa za svoje popularno nekalorično piće: limetu, mango, naranču i trešnju.

Novi će se okusi prodavati u limenkama od 354 mililitra, a u trgovine diljem SAD-a trebali bi doći krajem mjeseca, piše portal Goodfood.

"Milenijalci su sad više nego ikad žedni avantura i novih iskustava, a mi želimo biti uz njih. Moderniziramo brand Diet Coke novim pakiranjem i novim okusima primamljivim novoj publici", rekao je Rafael Acevedo, direktor brenda Diet Cokea za područje Sjeverne Amerike.

Dodao je kako se originalna dijetalna Cola neće povući s tržišta, samo će joj biti dodane četiri nove vrste: Ginger Lime, Feisty Cherry, Zesty Blood Orange i Twisted Mango.

 

Nove su okuse razvijali dvije godine, a taj je proces uključivao više od 10 000 intervjua tijekom kojih su suzili izbor na tridesetak okusa. Kompanija je inspiraciju pronašla u interesu milenijalaca prema novim okusima omiljene hrane i pića, od raznolikih piva do začinjenih umaka.

"Želimo protresti poznate okuse. Želimo da već uz prvi gutljaj prepoznate kako se okus razvio", stoji na web stranici kompanije.

Ovaj potez došao je kao odgovor na kritike koje gazirane sokove smatraju bitnim dijelom nezdrave prehrane u Americi.

Dijetalna Cola postoji od 1982. godine i dostupna je u preko 110 zemalja svijeta.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara