Courtney Love mora ponovno na liječenje ovisnosti

Sudac suda u Los Angelesu u petak je uplakanoj pjevačici Courtney Love naložio da provede 28 dana u centru za liječenje ovisnosti o drogama nakon što je kontroverzna pjevačica priznala da je prekršila uvjetnu kaznu uzimanjem droga.

Sudac Rand Rubin je također rekao da će je vjerojatno osuditi na zatvorsku kaznu nakon što se 16. rujna ponovno vrati na sud radi izricanja presude za kršenje uvjetne kazne. "Mislim da ili trebate dugotrajni program odvikavanja od droga ili dugotrajnu zatvorsku kaznu. Mislim da trebate doći do dna prije no što odlučite što ćete raditi u budućnosti", rekao je sudac Rubin.

Sud je u svibnju 2004. godine Love osudio na uvjetnu kaznu i program rehabilitacije nakon burnog razdoblja u kojem je u New Yorku i Los Angelesu optužena za krivotvorenje recepata za lijekove, uživanje kokaina, udaranje jednog muškarca mikrofonom za nastupa u jednom noćnom klubu i napad na jednu ženu u domu svog bivšeg ljubavnika.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srpnju je Love, udovicu rockera Kurta Cobaina iz Nirvane, hitna pomoć odvela u bolnicu nakon što se onesvijestila na jednoj zabavi u Hollywoodu, a poslije se utvrdilo da je bila pod utjecajem zabranjenih supstanci. Odvjetnik Courtney Love, Michael Rosenstein, tada je izjavio da je Love ostvarila "fantastičan" napredak u svojem programu rehabilitacije.

(Hina) xakoz ysd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara