CPL Street Race Show u Rijeci

VEČER prije Street Race-a na Grobniku, održan je i CPL Street Race Party na atraktivnoj lokaciji night kluba Karolina, koje je jedno od najpopularnijih mjesta za izlazak među Riječanima.

Ni ovog puta nije manjkalo tuniranih automobila, koji su se okupili uoći samog Street Race-a, da još jednom pokažu mnogobrojnim znatiželjnicima svoje ljubimce.

Posjetitelji su mogli saznati sve informacije o trkama iz prve ruke od samih trkača. Riječani su se pokazali kao odlična publika za ovakav tip eventa, te ja luda atmosfera potrajala do ranojutarnjih sati.

Za osvježenje ljetnih vrućih noći se pobrinula Corona po promo cijeni, te su dodatnu atmosferu dizale atraktivne hostese. Medijski promotor samog eventa je Index.hr koji ujedno prati i CPL tim na 402 Street Race-u. Od sponzora tu su još Ceramic Power Liquid, Supersprint te Sixt rent-a-car. Za organizacijski dio programa se pobrinula eidoSfera.

Cpl Street Race show nastavlja svoj ljetni party program u Zadru i Šibeniku sredinom kolovoza. Kako je bilo na party-u u Rijeci možete zaključiti iz priloženih fotografija.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara