Cristiano Ronaldo ne ispušta iz ruku svoju novu Gucci pismo torbicu

Tekst: D.D.
Foto: JLP

PLANETARNO popularni portugalski nogometaš, Cristiano Ronaldo, poznat je po svojoj igri, ali i po neobičnom načinu odijevanja. Dok bi drugi nogometaši napravili sve kako bi što bolje istaknuli svoju muškost, Ronaldo radi potpuno obrnuto.

Uske vruće hlačice, pripijene majice žarkih boja, pismo torbica, nakit, frizura - sve su to stvari kojima Cristiano pridaje veliku pažnju

Naime, iako su skoro sve žene svijeta lude za 24-godišnjakom, mnogo se puta raspravljalo o njegovoj seksualnosti i to ponajviše zbog stila oblačenja. Uske vruće hlačice, pripijene majice žarkih boja, pismo torbica, nakit, frizura - sve su to stvari kojima Cristiano pridaje veliku pažnju.


Tako se recimo Cristiano posljednjih dana ne odvaja od svoje nove Gucci pismo torbice. On je, naime, prilikom dolaska u Copenhagen s portugalskom reprezentacijom, nije ispuštao iz ruku.

"Nije mi jasno zašto se ljudi opterećuju time što ja nosim na odmoru. Što ima loše u uskim hlačicama? Dobro izgledaju i bolje su od onih koje vise. Nosio sam rozi šešir s cvijetom i u tome ne vidim ništa loše. Ako nisi siguran u svoju seksualnost, nećeš to nositi, ali ja sam u svoju siguran pa s tim nemam nikakvih problema. Muškarci danas nose rozu. U redu, ne nosi mnogo muškaraca cvijeće, ali dobro je biti drugačiji", izjavio je nedavno Portugalac nakon što su ga paparazzi uslikali s rozim cvijetom u kosi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara