"Cruise je Katie Holmes pronašao na audiciji za svoju buduću suprugu"

"Cruise je Katie Holmes pronašao na audiciji za svoju buduću suprugu"

DOKUMENTARNI film bivšeg scijentologa Marca Headleya još je jednom bacio negativno svjetlo na Toma Cruisea, koji je, prema njegovim tvrdnjama, drugu suprugu Katie Holmes pronašao na neobičan i moralno upitan način. Scijentolozi su, navodno, za Cruisea organizirali lažnu audiciju na film, na koju su došle brojne holivudske glumice kako bi slavni glumac među njima mogao odabrati buduću suprugu.

Headley u dokumentarcu tvrdi kako je Cruise scijentolozima dao popis fizičkih odlika koje traži u ženi, a oni su onda na audiciju pozvali Jessicu Albu, Jennifer Garner, plejadu drugih holivudskih zvijezda i, naposljetku, Katie Holmes. Bivši scijentolog dodaje kako je Scarlett Johansson već nakon samog poziva shvatila da "nešto ne štima", pa se nije odazvala audiciji koja se, gle čuda, održavala u prostorijama scijetološke crkve.

Tom je, ističe Headley, tek letimičnim pogledom na okupljene glumice shvatio kako je Katie njegova buduća supruga, a ona je za lažnu audiciju i činjenicu da ju je "Tom odabrao" saznala nekoliko dana poslije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O kontroli koju je Tom Cruise preuzeo nad životom mlade glumice nerijetko se piše u američkim medijima, no sve se najčešće završava na običnom traču. Ipak, neki bivši prijatelji Katie Holmes, koja je od ulaska u brak promijenila način odijevanja, ističu da se, otkad je upoznala jednog od najpopularnijih glumaca današnjice potpuno promijenila, a većini se starih prijatelja prestala javljati.

Glumica je, podsjetimo, zbog "vjerskih uvjerenja" svog supruga kćer Suri morala roditi u potpunoj tišini i bez ikakvih sredstava za bolove, a večeri, umjesto pripremajući se za nove uloge, nerijetko provodi dočekujući goste, predstavnike scijentološke crkve koji kod prijatelja Cruisea svraćaju na večeru.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara