Cruiseovi organizirali mega party kako bi dokazali da im je brak ipak stabilan

KAD JE glumica Katie Holmes prije otprilike mjesec i pol dana javnosti obznanila kako namjerava napustiti supruga Toma Cruisea zbog ugnjetavanja i torture, fanatični scijentolog Tom joj je zaprijetio kako joj neće dopustiti da se odseli sama i sa sobom povede njihovu kćer Suri. Čini se kako je Katie ipak popustila pod Tomovom željeznom čizmom pa je par odlučio organizirati zabavu u svom novom domu u Beverly Hillsu kako bi dokazali da je njihov brak ipak stabilan.

Na zabavu su bile pozvane Kateina najbolja holivudska prijateljica Posh Spice te prva dama američkog televizijskog programa Oprah Winfrey, zbog kojih je bila organizirana cijela svita tjelohranitelja i dodatnog osoblja koji su se brinuli kako bi njihove čaše uvijek bile pune. Uzvanici s A-liste redali su se pred ulazom u crnim limuzinama iz kojih su "ispadali" u najnovijim dizajnerskim kreacijama držeći u rukama velike i lijepo upakirane poklone.

Na partyju bile i Jennifer Lopez, Kirstie Alley i Brooke Shields

Da bi cijelom svijetu dokazao kako je uzoran otac, Tom djevojčicu Suri cijelu večer nije ispuštao iz ruku, dok je njezina majka Katie za njima samo "cupkala" pritom se brinući da gostima ništa ne nedostaje. Dvogodišnja Suri polako se mora navikavati na druženje s ostalom djecom poznatih roditelja, pa je tako dio večeri provela u društvu Lillie, kćerke glumice Kirstie Alley, a na party je stigla i Brooke Shields kojoj su se kasnije pridružile kćerke Rowan Frances i Grier Hammond te suprug Chris Henchy, sa čijom se djecom Suri također "smjela igrati". Isto tako, u crnoj limuzini i dizajnerskoj haljini, na party je stigla i pjevačica Jennifer Lopez koja svoju djecu ipak nije željela navlačiti po losanđeleskim dvorištima, stoga je supruga Marca Anthonyja ostavila kod kuće punih ruku posla dok se ona zabavljala do ranih jutarnjih sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pripreme za mega party Cruiseovi su počeli već dan ranije, jer su željeli biti potpuno sigurni kako će sve proći besprijekorno. Te su pripreme uključile armiju osoblja koja je na partyju u ogromnoj kući u Beverly Hillsu počela raditi punom parom da im slučajno ništa ne promakne ili, ne dao bog, da na kraju ponestane škampa, šampanjca i kavijara jer bi se u tom slučaju sirota Oprah opet morala daviti u Pringlesu ili toplom pivu.

L.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara