Čupićeva navodna ljubavnica: Radije bih čuvala krave nego bila s oženjenim rukometašem

Tekst: A.M.
Foto: Facebook,
24ur.com

PRIJE nekoliko dana cijela Hrvatska brujala je o aferi rukometaša Ivana Čupića koji svoju dugogodišnju suprugu navodno vara s mladom Andreom Armadom. Cijela priča izašla je u javnost nakon što je Andrea izgubila mobitel u kojoj se nalaze fotografije, ali i poruke oženjenog rukometaša, koje je njegov sretni nalaznik proslijedio redakciji tjednika Extra.

"Ivana znam samo kao gosta kafića"

Iako je Andrea za spomenuti tjednik kazala da "samo ona i on znaju što su radili u hotelskoj sobi prije dva tjedna", 22-godišnjakinja nam je sada pak izjavila da Čupića poznaje samo kao gosta kafića u kojem je radila. Na pitanje nije li pomalo čudno što je prvo potvrdila druženje s oženjenim rukometašem u hotelu, a zatim ga nazvala samo poznanikom, Andrea nam odgovara da nema komentara i da je njoj također sve to čudno.

Ipak, informacije poput one da je dobila otkaz u kafiću kojemu je radila i gdje se viđala s Čupićem te da je dobila pozamašnu svotu kako bi cijelu priču plasirala u medije, Andrea nam je rado komentirala. "Nisam dobila otkaz nego sam komotno otišla iz tog kafića jer sam našla bolji i plaćeniji posao", kaže za Index bivša konobarica koja nam dodaje da bismo trebali provjeriti kreditnu karticu onoga tko nam je te informacije dao, a ne njezinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ivana znam samo kao gosta i radije bih krave čuvala nego bila s oženjenim rukometašem. Meni je ovo sve smiješno. Ako mu netko želi razoriti brak, neka mene ne petlja", kaže nam Andrea Armada. Baš poput neodlučne Andree, niti Ivan Čupić nije posljednjih dana davao smislene odgovore već je, unatoč zajedničkim fotografijama, tvrdio da dotičnu gospođicu uopće ne poznaje.

Podsjetimo, Andrea je nakon objavljenih fotki za Extru kazala da se "nikoga ne bi trebalo ticati što ona radi u slobodno vrijeme, da ne želi uništiti Ivanov brak te da između njih ne postoji ništa više od bezazlenog flerta".

Kada je pak u pitanju hotelska soba u kojoj je Čupić odsjeo prije dva tjedna kada je bio na pripremama, i gdje ga je Andrea navodno redovito posjećivala gotovo svakodnevno, kazala je da "samo njih dvoje znaju što su radili u toj sobi". "Možda smo samo čitali stripove i jeli marelice. Ivan Čupić mi ne znači ništa posebno", izjavila je navodna ljubavnica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara