Cura me ulovila dok sam se seksao s prijateljem, bojim se da će ga žena ostaviti

Cura me ulovila dok sam se seksao s prijateljem, bojim se da će ga žena ostaviti
Ilustracija: 123RF

"KAD ME cura uhvatila kako se seksam sa svojim najboljim prijateljem, naša je veza završila. Sad se bojim da će njega ostaviti njegova supruga te da ću biti krivac za njihov razvod", napisao je jedan muškarac britanskoj seks kolumnistici Dear Deidre.

Kako je otkrio, on ima 31 godinu, a njegov prijatelj je godinu mlađi. Prijatelji su od fakulteta. I ranije su se seksali, no iz toga se nije izrodila ozbiljnija ljubavna veza.

"Bili smo mladi i slobodni, uživali smo u tome", tvrdi.

Kad je prijatelj našao prvi posao, upoznao je dragu djevojku kojom se kasnije oženio.

"Činilo se da su u sretnom braku. U isto vrijeme sam ja upoznao svoju sada već bivšu djevojku, koja ima 29 godina. Naša veza bila je lijepa, a prije tri godine rodila nam se i kći. Volim svoju kćer, no kad je moja djevojka počela govoriti o braku, shvatio sam da to ne želim. S prijateljem sam otišao na vikend u Amsterdam, a uzeli smo zajedničku sobu. Jedne večeri previše smo popili i poseksali se. Iznenadilo me to što je htio, no bilo mi je lijepo. I on osjeća isto pa smo se nastavili seksati jednom tjedno. Jedne večeri bili smo kod mene i ulovila nas je moja cura. Bila je u šoku, naravno. Nije podivljala, naprotiv, rekla je da joj je sad puno stvari jasno te da je ovo zadnji čavao u lijesu naše veze. Sporazumno smo se rastali, a kćer viđam često. Iako sam sretan zbog odnosa s prijateljem, svjestan sam da vara ženu sa mnom. Zbog posla ona često putuje pa imamo dovoljno prilika, no osjećam se krivo sljedećeg jutra. Ona je divna žena i ne zaslužuje ovo", napisao je muškarac.

"Vrijeme je za iskren razgovor koji vjerojatno odgađate jer dovodi u pitanje tajni seks. Recite ljubavniku kako se osjećate i poslušajte kako on vidi vašu budućnost. On bi se trebao više brinuti o svojoj ženi od vas. Koristite li zaštitu tijekom seksa? Vidi li on budućnost s vama ili vašu vezu vidi samo kao flert zbog kojeg neće završiti svoj brak? Kad to saznate, možda promijenite svoje mišljenje o toj vezi. Prekid veze i početak homoseksualnog odnosa s prijateljem donosi velike promjene, razmislite o tome što zaista želite u budućnosti", odgovorila mu je Deidre.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara