Cura opisala neugodno iskustvo s leta: "Ostao je samo u boksericama..."

Cura opisala neugodno iskustvo s leta: "Ostao je samo u boksericama..."
Foto: Twitter

ZGROŽENA mlada cura opisala je neugodno iskustvo iz aviona, nakon što je muškarac koji je sjedio do nje skinuo hlače i čarape te ostao samo u boksericama.

Jedan putnik na letu Air Francea malo se previše opustio, zbog čega je Lizzie Thompson, koja je letjela iz Pariza u Los Angeles, bilo jako neugodno. Na Twitteru je napisala kako je pokušala privući pažnju stjuardesa, no da se one nisu činile zabrinutima.

No postalo je još bizarnije. Putnik je zatim navodno viknuo muškarcu koji se ukrcao s ukuleleom, havajskim žičanim glazbalom, neka dođe sjesti s njim da prave muziku.

Osim toga, Lizzie kaže da je "ukrao 4 mini bočice vina iz kolica" nakon dva sata leta. Naposljetku mu je postalo hladno pa je odjenuo jaknu, no za vrijeme čitavog leta, koji traje 10 i pola sati, ostao je u boksericama, sve do prije slijetanja.

Lizzie je napisala i kako joj je stjuard ponudio drugo mjesto, no s obzirom na to da je platila više za dodatni prostor pod nogama, nije pristala na to. Umjesto toga, predložila je stjuardu da kaže muškarcu neka se odjene, no on je, prema njenima riječima, samo slegnuo ramenima.

Njezina priča na Twitteru je izazvala puno pažnje te izazvala raspravu. Dok su joj neki poručili da nije u pravu jer joj on ni na koji način nije smetao, drugi su njegovo skidanje hlača i čarapa nazvali neprimjerenim. Što vi mislite?

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara