Cura u Zaprešiću nije mogla probuditi dečka pa zvala vatrogasce da uđe u stan

Cura u Zaprešiću nije mogla probuditi dečka pa zvala vatrogasce da uđe u stan
Video: Uživo iz Zaprešića

AKO STE mislili da ste vidjeli sve - niste. Barem niste ako jučer niste bili u Kodrmanovoj ulici u Zaprešiću i svjedočili neobičnoj vatrogasnoj intervenciji koja se tamo odvijala.

Dakle, jedna djevojka je morala pozvati vatrogasce jer joj je dečko toliko duboko zaspao da ga nije mogla probuditi i nije mogla u stan. Vatrogasci su došli i postavili ljestve po kojima se onda ona morala prva penjati da ih ne napadne pas koji se nalazio na balkonu.

Da, dobro ste pročitali. Snimka se pojavila na Facebook stranici Uživo iz Zaprešića i postala teški hit. Prikupila je više stotina lajkova i gomilu komentara.

Među njima je bilo i priča ljudi koje je ovaj događaj podsjetio na neke spavalice koje oni poznaju, ali i na neke njihove slične uspomene iz prošlosti.

"Davnih osamdesetih sam zalupila vrata od stana s ključem iznutra. Pa se mama morala penjati s jedne na drugu terasu na osmom katu da uđe u stan", napisala je jedna pratiteljica stranice. 

"Ovo me podsjeća na vremena kad sam znala izgubiti ključeve pa sam kroz balkon ulazila u stan... Sva sreća živjela sam u prizemlju", prisjetila se druga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara