Cure, možete odahnuti: Colin Farrell je smršavio zbog uloge, a ne zbog droge

GLUMAC Colin Farrell oduševio je prisutne kupače na plaži u Malibuu svojom besprijekornom figurom -  mišićavo tijelo, keltske tetovaže i duga kosa razlozi su zbog kojih obožavateljice padaju u trans od samo jednog pogleda na svojeg idola. Holivudski zavodnik nedavno je, za potrebe svojeg novog filma, drastično smršavio i neko vrijeme izgledao kao kostur, ali figuru je uspio povratiti, te danas izgleda bolje nego ikad.

Film Danisa Tanovića, "Triage", zbog kojeg se Farrell (privremeno) pozdravio s mišićima, priča je o fotografu u vrijeme ratne Bosne, koji gubi najboljeg prijatelja u jednom od ratnih zadataka, a uz Farrella u filmu se pojavljuju španjolski glumac Paz Vega i Britanac Christopher Lee. "Triage" je baziran na knjizi američkog reportera Scotta Andersona, a interpretira iskustva izvještavanja s ratišta i borbe za goli život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Colin Farrell naviknut je na drastične promjene izgleda za potrebe osebujnih uloga - 2004. udebljao se za ulogu Alexandera u filmu "S.W.A.T." Olivera Stonea, kada je i sam priznao kako se tada naučio disciplini. Zvijezda naviknuta na razularene holivudske zabave i brojne ljubavnice nedavno se potajno oženio s anonimnom studenticom iz Irske, Muireann McDonnel. Par vijest o vjenčanju nije potvrdio, ali niti opovrgnuo, pa je moguće da se Farrell zaista disciplinirao i ostavio razvratnog holivudskog života.

V.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara