Cure novi detalji: Boris više nije dio Dorisine tvrtke?

Cure novi detalji: Boris više nije dio Dorisine tvrtke?
Foto: Instagram

NAJPRAĆENIJA showbizz priča posljednjih dana svakako je ona o razvodu Doris Pinčić Rogoznice i Borisa Rogoznice, vijest koju su jučer oboje potvrdili istim priopćenjima na društvenim mrežama.

Par koji je nedavno ušao u sedmu godinu braka već neko vrijeme ne nosi bračno prstenje i ne fotografira se zajedno za društvene mreže, što je inače bilo redovito. Njihovi zajednički prijatelji tvrde da više ne dijele ni istu adresu u Velikoj Mlaki pokraj Zagreba, gdje su lani kupili kuću bez kredita koja se oglašavala za 1,4 milijuna kuna, a čini se da Boris više nije ni dio njihove zajedničke tvrtke DPR. 

Naime, na stranici fininfo.hr sad je kao jedina vlasnica tvrtke navedena Doris Pinčić Rogoznica, koja se vodi i kao direktorica, odnosno osoba ovlaštena za zastupanje. Firma čija je primarna djelatnost proizvodnja filmova, videofilmova i televizijskog programa ima i niz drugih registriranih djelatnosti, od usluga prevođenja do poslovanja nekretninama, i donedavno je imala dvoje zaposlenika.

"Zajedno smo vlasnici obiteljske tvrtke u kojoj smo se zaposlili kako bismo sami sebi plaćali staž, poreze i doprinose te izdavali račune za svoje glazbene i voditeljske usluge. Tako da tu nema klasične hijerarhije. Ona je direktorica u firmi, jer netko to treba biti, ali svi prihodi idu u zajednički mlin, koji našoj obitelji služi za egzistenciju i daljnje ulaganje", govorio je glazbenik prošloga rujna za Slobodnu Dalmaciju koja piše kako je tvrtka 2018. godine ostvarila ukupni godišnji prihod u iznosu od 713.984,00 kuna, što predstavlja promjenu ukupnih prihoda od -27.825,00 kn u odnosu na prethodno razdoblje, kada je DPR ostvario ukupne godišnje prihode u iznosu od 741.809,00 kn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boris Rogoznica (@boris_rogoznica) on

Iste godine mikro-poduzetnička tvrtka registrirana 2015. u Velikoj Mlaki nije povećavala ni smanjivala broj zaposlenih, no odnedavno je, čini se, ostala na samo jednom članu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara