Curu koja je preboljela rak pitao za veličinu dojki, ona mu žestoko odgovorila

Curu koja je preboljela rak pitao za veličinu dojki, ona mu žestoko odgovorila
Foto: Instagram

KRISTA DUNZY je 26-godišnjakinja koja je preboljela rak dojke, zbog čega je bila podvrgnuta dvostrukoj mastektomiji. Nakon što se oporavila i povratila samopouzdanje, na Tinderu je doživjela vrlo neugodnu situaciju - tip po imenu Jared ju je pitao "ima li velike grudi", piše Metro.

Povrijeđena djevojka odgovorila joj je dugačkom porukom u kojoj ga nije štedjela te mu je rekla sve što joj je bilo na pameti nakon njegovog neugodnog pitanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Krista Dunzy (@kristadunzy)

"Znaš što, Jared? Moj je odgovor na tvoje pitanje 'ne'. Uopće nemam sise. Dijagnosticiran mi je drugi stupanj raka dojke u ožujku 2018. Tada sam imala 25 godina. Od tada sam primila 16 runda kemoterapije, 30 runda zračenja i podvrgnuta sam dvostrukoj mastektomiji. Morala sam ukloniti obje dojke. Trenutno nosim proširivače tkiva kako bih mogla ugraditi implantate. Znaš li kako mi je pročitati ovu tvoju poruku?" napisala mu je Krista.

"Ne pokušavam ispasti kuja, ali to je potrebno da bi ti naučio kako ne smiješ tretirati žene. U tom slučaju mi je okej biti kuja. Molim te da razmisliš o svojim riječima prije nego što ih nekomu uputiš. Nadam se da tvoja kći, ako je imaš, nikad neće dobiti poruku poput ove. Hoćeš li me blokirati ili da ja to napravim?" oštro ga je upitala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Krista Dunzy (@kristadunzy)

Na to se Jared nije uopće ispričao već joj je bezobrazno rekao da je feministica i da je to neće odvesti nikamo u životu. Krista ga je pitala kako može takvo što govoriti, na što joj je odbrusio da "on sam postavlja pravila".

"Kad sam pročitala njegovu poruku, najprije sam osjetila bijes. Ne treba mi podsjetnik na ono što se dogodilo mojim grudima. Vidim ožiljke na njima svaki dan, ali problem nije u tome što ja nemam dojke, već u nedostatku poštovanja s njegove strane", zaključila je Krista za Metro.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara