Curu u crnoj haljini kritizirali da je nepristojna. Vidite li zašto?

Curu u crnoj haljini kritizirali da je nepristojna. Vidite li zašto?
Foto: Facebook

NEPOZNATA žena našla se na meti kritika zbog svog modnog izbora za vjenčanje kojem je prisustvovala, a njezina haljina postala je predmet rasprave na Facebooku. Jedna od uzvanica svadbene zabave na grupi That's It I'm Wedding Shaming objavila je fotografiju nekoliko gošći, ističući kako je jedna od njih došla problematično odjevena.

Riječ je o ženi u crnoj haljini koja stoji na početku linije s lijeva, odjevena u crnu haljinu s detaljima od providnog crnog materijala. Ona se našla na meti kritika autorice objave koja tvrdi kako je njezin izbor haljine neprimjeren te kako joj se gotovo vidi donje rublje zbog prekratke haljine.

"Danas se prijateljičina sestra udavala u vijećnici, izgledala je ljupko i u jako je dobroj vezi. Ipak, ono što mi se ne sviđa je apsurdno kratka haljina djevojke na lijevoj strani. Otkrila je sve, gotovo i donje rublje, što smatra vrlo neprikladnim. Također, kvaliteta fotografije, lokacija i kompozicija nisu prikladni za taj trenutak", napisala je uz fotografiju snimljenu na dječjem igralištu.

Iako je očekivala podršku ljudi u grupi, drugi su ju napali, ističući kako ne vide ništa loše u vezi crne haljine o kojoj priča.

"Očito imaš osobnih problema s tom curom, s obzirom na to da nisi rekla ni riječ o kratkoj plavoj haljini koja je jednake dužine kao i crna", napisao je jedan tip, a druga članica grupe složila se s njim dodavši: "100 posto si samo ljubomorna na nju."

Jedna korisnica istaknula je kako se djevojci u crnoj haljini donje rublje uopće ne vidi: "Ne vidim nikakvo donje rublje. Možda si samo previše buljila." Naposljetku, rasprava je zaključena komentarom jednog korisnika koji je istaknuo "da smo u 2019. godini, a ne 1800. i da svatko može nositi što god želi".

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara