Dado i Dragonfly spremni za Eurosong - bez spota i sa zakašnjelim promo materijalima

Dado Topić i Dragonfly spremni su za put na Eurosong, a u Finsku kreću već 2. svibnja, jer ih u Helsinkiju očekuju brojne promotivne aktivnosti, među kojima su tri klupske svirke na kojima će se predstaviti medijima iz svih zemalja koje sudjeluju na ovom natjecanju. Oko sebe su okupili ekipu profesionalaca koja se brine da izgledaju i zvuče svjetski - za vizualni identitet zaslužan je Igor CC Kelčec, koreografkinja je Ivona Brnelić, a izvođači će na sceni nositi kreacije dizajnera Zorana Mrvoša.

Nemamo spot - Europa gleda nastup s Dore

Unatoč naoko temeljitim pripremama, obožavatelji Eurosonga na današnjoj press konferenciji "očitali su bukvicu" hrvatskoj delegaciji jer ove godine nemamo video spot, a svi se slažu da nastup s Dore nije nimalo reprezentativan te će teško konkurirati ostalim pjesmama u najavnim emisijama koje se već emitiraju diljem Europe. Osim toga, kasnimo i s promo materijalima, što je Aleksandar Kostadinov objasnio riječima: "Ove su godine rokovi izuzetno kratki, posao se jako brzo odvijao. Unatoč svemu, naša logistika funkcionira besprijekorno".

Press konferenciju je posjetio i austrijski predstavnik Eric Papilaya, koji je, kako kaže, "došao izraziti podršku kolegi Topiću te hrvatskoj javnosti predstaviti svoju stvar", pa je okupljene novinare počastio akustičnom izvedbom svoje pjesme "Get A Life - Get Alive".

Megalomanija na Eurosongu

Kao svake godine, i ovogodišnji se Eurosong razbacuje brojkama koje svjedoče o megalomanskoj produkciji - u dvorani, inače hokejaškom igralištu, bit će 30 tona svjetla i zvuka a animacije će se projicirati na najvećem ekranu u Europi. Ulaznice za finalnu večer u Finskoj su planule za rekordnih 14 minuta, što svakako svjedoči o velikom entuzijazmu te zemlje, koji će se, istaknuto je, u Helsinkiju vidjeti na svakom koraku.

Nagradna igra: Osvoji promo materijal Dade Topića i grupe Dragonfly!

Index nagrađuje pet najbržih čitatelja s ekskluzivnim promotivnim materijalom Dade Topića i grupe Dragonfly (CD, autogram karta, itd.), a sve što trebate napraviti jest poslati mail naslovljen s "Eurosong" na index.nagrada@gmail.com. Naravno, trebaju nam i vaši osobni podaci, a dobitnike ćemo obavijestiti mailom. Dakle, želite li ovaj promotivni materijal, koji nije u slobodnoj prodaji, brzo na posao!

D.K.
Foto: R.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara