Dala dvogodišnjoj kćeri mobitel, nije mogla vjerovati što je curica napravila

Dala dvogodišnjoj kćeri mobitel, nije mogla vjerovati što je curica napravila
Screenshot: NBC San Diego

MAJKA koja je dala svojoj dvogodišnjoj kćerkici mobitel završila je s novim kaučom nakon što je djevojčica na mobitelu obavila online shopping.

Isabella McNeil iz San Diega pretraživala je kauče kad je njezina kćerkica Rayna poželjela provesti neko vrijeme na mobitelu. Pružila je dvogodišnjakinji mobitel i zaboravila na sve dok nekoliko dana kasnije nije dobila mail od Amazona u kojem je pisalo da je njen novi kauč od skoro 3000 kuna na putu.

"Bila sam zbunjena, pa nisam naručila kauč", ispričala je za NBC San Diego. Pomislila je da je ona kriva za slučajnu narudžbu, a čak joj je padalo na pamet da je slučajno naručila kauč u snu. Onda se sjetila da je kćerkici dala mobitel dok je aplikacija još bila upaljena.

Amazon ima opciju "naruči pomoću jednog klika" koja je malenoj Rayni omogućila da mami nabavi novi kauč bez ikakvih problema. Isabella je shvatila da će vraćanje kauča koštati podosta pa ga je odlučila prodati online.

"Koštao je mnogo više nego što bih ja ikad dala za kauč", dodala je majka. No kad su iz Amazona čuli za cijelu situaciju, ponudili su joj puni povrat novca, a ona kauč može zadržati ili ga pokloniti nekome.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara