Damir Kedžo nakon boy bend avanture izdao prvi solo album

"SOS ZA NAS" novi je singl Damira Kedže, mladog pjevača čiji je prvi album ovih dana ugledao svjetlo dana. Njegov debitantski CD nastajao je dvije godine, a na njemu se nalaze pjesme "Idem" i "Kažnjen u duši" koje su već našle svoje mjesto u radijskom eteru. Većinski producent prvog Kedžinog albuma je Predrag Martinjak Peggy, a jednu je pjesmu napisao i hitmejker Boris Đurđević iz grupe Colonia.

Damir Kedžo nastupit će ovog tjedna na 11. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, a izvest će novu pjesmu "SOS za nas", koju potpisuje Davor Tolja. Taj je festival, kaže, logičan odabir, jer se njegova nova glazba bazira na mediteranskom popu, a u Šibeniku će predstaviti jednu od "udarnih" laganica s novog albuma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Promijenio mi se pogled na glazbu, mislim da je to normalno i dolazi s odrastanjem. Kad sam počeo pjevati, imao sam 16 godina, danas imam 20 pa drugačije i zrelije razmišljam", rekao nam je Kedžo o novom pogledu na glazbu. Njegov novi album, naime, nema nikave veze s pjesmama koje je pjevao u (nikad prežaljenom) boy bendu, a koje su se uglavnom bazirale na kopiranju aktualnih pop hitova.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara