Dance živi vječno: Senna M nakon deset godina skrivanja napravio show

NEKOĆ popularni "Senad od Bosne", odnosno Senna M ili pravim imenom Senad Galijaševic, sinoć je nakon deset godina od posljednjeg nastupa, na Trash partiju u diskoteci Saloon održao koncert. Uvjet za nastup u Saloonu bio je "da ga mediji ne diraju", a bišvi pjevač i sam se iznenadio kad je, izašavši na pozornicu, vidio stotine mladih koji njegove pjesme znaju kao dlan vlastite ruke..

Očigledno još uvijek šokiran događajem iz 2002. godine, kad je bio optužen za zlostavljanje plesačice iz svoje plesne skupine, a ta priča bila plasirana na naslovnici jednog časopisa, Senna M je definitivno odlučio s medijima prestati komunicirati. Tad je tužio redakciju, dobio spor i bjesan na cijelu stvar odlučio zauvijek napustiti dance scenu. No, sinoć je "zbog ljubavi prema dance glazbi" održao koncert koji je otvorio hitom karijere - "Bebom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Senad Galijaševic je krajem sedamdesetih osnovao skupinu Senad od Bosne koja je narednih petnaest godina rasturala domaćom dance scenom. Onakav kakvog ga većina danas pamti, postaje upravo u trenutku kad je odlučio baviti se dance glazbom. Svi njegovi najveći hitovi zabilježeni su upravo u tom razdoblju,.

Danas Senad Galijaševic ulaže u svoj tonski i video studio, a povremeno se bavi produkcijom tuđih pjesama. Iako je rekao kako više nikad u životu neće nastupiti, Senna M se ipak sinoć pojavio u Saloonu i nakon dužeg skandiranja otpjevao hitove koji su neke nostalgično povukli u mlađe dane. Program "Flashback", koji petkom u Saloonu okuplja ljubitelje dancea devedesetih, nastavit će s dovođenjem zaboravljenih dance zvijezda, a mi nestrpljivo očekujemo - Kasandru, u najmanju ruku.

Lana Vukičević
Foto: Kristijan Horvat

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara