Dani vjenčanja u zagrebačkoj Areni: Najpar osvaja vjenčanje iz snova!

Sponzorirani članak

ŠESTI po redu Dani vjenčanja održat će se od 9. do 11. listopada u zagrebačkoj Areni. Preko 200 izlagača predstavit će svoje proizvode i usluge namijenjene budućim mladencima. Sajam Dani vjenčanja prerastao je lokalni značaj te privlači posjetitelje iz cijele Hrvatske.

Kao i svake godine organizatori ističu nužnost pomaganja onima kojima je to najpotrebnije. Humanitarna akcija ide u korist klinici za dječju kirurgiju Klaićeve bolnice. Priređena će biti Gala modna revija koju će nositi osobe sa estrade, športa i politike. Svaka kupljena ulaznica po cijeni od 10 kuna donira 5 kuna Klaićevoj klinici za dječju kirurgiju.

Svakodnevno se organiziraju modne revije na kojima će se prikazati nove kolekcije 2010. godine. Birat će se i najpar Dana vjenčanja. Mladenci će se slikati na poseban način i moći će osvojiti vjenčanje iz snova. Najsretniji dobit će romantično sedmodnevno putovanje, koje je osigurao magazin "Putovanja za dvoje".

Najpar će također dobiti na dar vjenčanicu salona "Vjenčanice Nancy", sve za mladoženju "Croata", catering za 50 osoba restorana "Klub književnika", vjenčano prstenje zlatarne "Koci" u Ozaljskoj, najam vozila po odabiru od "Burton cara", policu osiguranja "Jadransko osiguranje", pagodu sa dekoracijama za ispraćaj mladenke iz Altera šatora te izbjeljivanje zubi od stomatološke poliklinike "Ana Trupeljak".

I to nije sve - za mladenke se sprema make over. "Budi mladenka" je poziv mladenkama da se prijave kako bi na pozornici Dana vjenčanja doživjele transformaciju djevojke iz publike u mladenku. Na kraju performancea mladenka za svoj veliki dan dobiva make up od Dermalogice i Jane Iredale Matrix frizuru te vjenčanicu u najam. Dakle svakako je dolazak isplativ. Očekujemo Vas!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara