Danijela Dvornik kćeri: "Uvijek sam mislila da nisam dovoljno napravila za tebe"

Danijela Dvornik kćeri: "Uvijek sam mislila da nisam dovoljno napravila za tebe"
Foto: Instagram

EMOTIVNA Ella Dvornik svojoj je majci javno čestitala rođendan dirljivim statusom na dan svog vjenčanja s Charlesom Pearceom. 

"Sretan rođendan najboljoj mami na svijetu. Mojoj mami. Koja je žrtvovala sve za mene, i vjerovala je u mene kad nitko nije. Ne mogu poželjeti bolju mamu na svijetu. Ona je sve. Ona je kraljica. Volim je najviše na svijetu. Tko god joj stane na put, imat ce posla samnom iako se činim fina... Dirnite mi obitelj.... I nasmijat cemo se od škaklja. Danijela Dvornik je legenda.Volim te mama. Hvala ti na svemu", napisala je Ella, a uskoro je uslijedio odgovor Danijele Dvornik.

"Ajme.... Ja sam cijeli dan u poslu, u onom najslađem najviše, a paralelno odrađujem još toga i uz sva ova događanja, rođendani i vjenčanja, zaboravim na fejs i čitanje poruke. Ella, hvala ti... Ponekad sam sumnjala u sebe i uvik nekako mislila da nisam dovoljno napravila za tebe.... Najbolje od svega je što si ti napravila za sebe i što danas imaš svoj život. Velika je to stvar. Ja uživam sa Balie i meni je to poklon svih poklona. Hvala ti na ovim riječima i hvala svima na čestitkama", napisala je Danijela.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara