Danijela Dvornik kopirala Ellu: "Odlično ti stoji"

Danijela Dvornik kopirala Ellu: "Odlično ti stoji"
Foto: Instagram

DANIJELA DVORNIK na Instagramu svakodnevno objavljuje fotografije iz privatnog života i s obožavateljima dijeli zabavne trenutke, savjete, ali i iskustva koja prolazi, a ovoga puta podijelila je malu promjenu koju je napravila sa svojim izgledom.

Riječ je o privremenoj, novoj boji kose – ružičastoj. "A zašto ne bih bila baka s rose metallic bojom kose? Pa, ako sam baka, ne znači da se ne mogu igrati bojama!" napisala je Daniela u opisu selfieja na kojem se pohvalila novom frizurom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Obožavatelji su pohvalili ovaj hrabri modni potez i udijelili joj brojne komplimente. "Osobnost i osobu ne određuje bračni kao ni obiteljski status (supruga, majka, baka – sve se to postaje u različitoj dobi), zato me čudi što se boja kose dovodi u kontekst s tim što je Danijela baka. Boja je lijepa", istaknula je jedna njezina pratiteljica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik (@elladvornik)

Trendu otkačenih boja za kosu već godinama pribjegava i njezina kći Ella Dvornik pa ne čudi vidjeti da je i Danijela odlučila isprobati takav izgled. Također, kako je posljednjih dana bila zaokupljena čuvanjem unuke Balie Dee dok se Ella udavala u SAD-u, sada se ponovno može posvetiti sebi, a čini se kako je to započela  promjenom izgleda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara