Danijela Dvornik požalila se što je izluđuje u izolaciji, prepoznale se mnoge žene

Danijela Dvornik požalila se što je izluđuje u izolaciji, prepoznale se mnoge žene
Foto: Instagram

DANIJELA DVORNIK se na Instagramu požalila na brigu u kojoj su se prepoznale mnoge njene pratiteljice. Otkrila je da su joj se životne navike u izolaciji jako počele mijenjati, da joj fali kretanje, iako brine za unučice te da strahuje da će dobiti na kilaži. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sad ću s vama podijeliti na iskrenije jutarnje razmišljanje dok zabavljam Balie a Lumi mi leži na koljenima 🤔. Nešto žensko u meni ima neodoljivu želju da kupim neki novi komad odjeće, da se fino uredim, napravim frizuru, stavim makeup i tako sređena stojim po doma (nisam vjerovala da ću ovo ikada reći 😂). Dođe mi I da kupim novu trenirku jer ove koje momentalno nosim, gade mi se (svaki dan isto). Nemam volje ni kremu staviti na lice koje je dehidrirano od grijanja i stajanja u zatvorenom prostoru. Fali mi fizička aktivnost iako je sa 2 djece imam pregršt ali to je drugačije. Život u izolaciji sa mojom ekipom promijenio je moj životni ritam, aktivnost, prehranu... Ma sve. BTW, noćas sam sanjala da sam se udebljala 😰😀. To je posljedica ove izolacije. #koronalifestyle #iwantnormallifeback #mojarazmišljanja #mrzimkoronu #odsadasamocrnobijelefotografije

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

"Sad ću s vama podijeliti najiskrenije jutarnje razmišljanje dok zabavljam Balie a Lumi mi leži na koljenima. Nešto žensko u meni ima neodoljivu želju da kupim neki novi komad odjeće, da se fino uredim, napravim frizuru, stavim makeup i tako sređena stojim po doma (nisam vjerovala da ću ovo ikada reći ). Dođe mi i da kupim novu trenirku jer ove koje momentalno nosim, gade mi se (svaki dan isto). Nemam volje ni kremu staviti na lice koje je dehidrirano od grijanja i stajanja u zatvorenom prostoru. Fali mi fizička aktivnost iako je s dvoje djece imam pregršt ali to je drugačije. Život u izolaciji s mojom ekipom promijenio je moj životni ritam, aktivnost, prehranu... Ma sve. BTW, noćas sam sanjala da sam se udebljala. To je posljedica ove izolacije", napisala je Danijela. 

U komentarima su se javile brojne žene koje se suočavaju s istim problemom. 

"Meni je bolje da ne iznosim svoje jutarnje razmišljanje jer bi me garant skupilo i pravo s menom na odjel (psihijatrije)", "Dobro je da ste samo sanjali, kod mene vaga pokazuje da nije san u pitanju", "Potpisujem sve! Proći će", "Dobro dođe sve emocije izbaciti iz sebe.Tooooo Danijela i ja sam na granici ..ali ne dajdaj Bože većeg zla", bili su neki od komentara. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara