Danijela i Ella: Ostalo nam je novca za još mjesec dana ugodnog života

Danijela i Ella: Ostalo nam je novca za još mjesec dana ugodnog života

DANIJELA i Ella Dvornik otvorile su svoje duše i podijelile su sa znatiželjnom javnosti kako provode posljednjih osam usamljenih mjeseci, otkako ih je napustio hrvatski kralj funka i obožavani pjevač Dino Dvornik. "Nemamo dugova. Imali smo neku životnu ušteđevinu, tu je i Dinino životno osiguranje, tantijemi, uvijek se nađe neki novac tako da smo mogli posljednjih mjeseci normalno živjeti. Neće taj novac trajati vječno, ali za sada se snalazimo", rekla je Danijela Dvornik i priznala da je iz crnjaka lako mogu izvući Ellini "nebulozni zahtjevi", poput želje za skupocjenim Guccijevim cipelama.  "Imamo za još mjesec dana ugodnog života, a dalje ćemo se snaći", rekle su Dvornikove za Story.

"Digne me svojim crnim humorom, zaboravim na sve kad me bombardira nekim suludim zahtjevima za skupim cipelama. Tada se od srca nasmijem njezinoj naivnosti da bi joj uistinu mogla kupiti te luksuzne cipelice. Inače, trudi se, voli raditi, ali se u tom svom entuzijazmu i teško miri sa činjenicom da se kod nas plaća čeka tri mjeseca", kaže Danijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Danijela nam je otkrila i da se aktivno počela baviti menadžerstvom! "Otkačeni ženski bend koji me britkim stihovima podsjeća na The Beat Fleet, Las Balkaneiras  je pod mojom menadžerskom palicom. Moći ćete ih vidjeti na Splitskom festivalu, cure će vas oduševiti", zaključuje Danijela.

"Daj, mama, zar opet plačeš?"

Danijela se još jedanput osvrnula i na sjećanje na svojeg pokojnog supruga. "Danas mi je puno teže o tome pričati jer pokušavam zatvoriti neke rane i pronaći svoj mir. Samo da mogu hladne glave krenuti dalje, ali je to puno dulji proces nego što neki ljudi misle. Ella je moja velika podrška, poseban je tip, kod nje nema suvišnih pitanja, samosažaljevanja, patetike. Kad imam svoje trenutke tuge, pita me 'Daj, zar opet plačeš? Umro je u snu, znaš li što bi neki dali da s ovog svijeta mogu otići poput njega'", zaključuje.

V.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara