Danijela Martinović pokazala najbližu osobu: "Moja srodna duša, moja polovica"

Danijela Martinović pokazala najbližu osobu: "Moja srodna duša, moja polovica"
Foto: Instagram

DANIJELA MARTINOVIĆ na svom je Instagramu predstavila svoju najbolju prijateljicu Doris Karamatić s kojom dijeli čak i rođendan. 

"Doris je moja životna prijateljica, moja suputnica, moja srodna duša, moja polovica. Rođene smo u istoj, jako toploj ljetnoj noći u Splitu u istom rodilištu s 15. na 16. srpnja 1971. Rekli su nam da je u toj, od topline ljepljivoj noći, nebom gospodario nestvarno lijep mjesec, da je prekrivao gotovo cijelo nebo.Tako su nam rekli, a mame ne lažu nikada", napisala je Danijela, ali i otkrila da im je trebalo 14 godina da se upoznaju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

"Upoznale smo se kada smo imale 14 godina u srednjoj Muzičkoj školi Josip Hatze. Obje smo svirale harfu, ja punih 6 godina, a ona će do kraja – njoj je harfa Život. Od tada smo i fizički nerazdvojne iako nam je jasno da smo nerazdvojene od prije samog početka pa do kraja predstave zvane Život i nakon nje", otkrila je pjevačica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

....... Doris Karamatić (kao djevojčica Maras) moja je životna prijateljica, moja suputnica, moja srodna duša, moja polovica. Rođene smo u istoj, jako toploj ljetnoj noći u Splitu u istom rodilištu sa 15. na 16. srpnja 1971. Rekli su nam da je u toj, od topline ljepljivoj noći, nebom gospodario nestvarno lijep mjesec… da je prekrivao gotovo cijelo nebo.Tako su nam rekli, a mame ne lažu nikada. Upoznale smo se kada smo imale 14 godina u srednjoj Muzičkoj školi Josip Hatze. Obje smo svirale harfu, ja punih 6 godina, a ona će do kraja – njoj je harfa Život.Od tada smo i fizički nerazdvojne iako nam je jasno da smo nerazdvojene od prije samog početka pa do kraja predstave zvane Život i nakon nje. Doris se krstila, pričestila i krizmala u crkvi Kaptol, a ja sam joj, razumije se, bila kuma. Kuma je odmah nakon roditelja najvažnija osoba svom kumčetu. Odgovorna je brinuti se, strepiti i čuvati ga od svega, a pogotovo nakon smrti roditelja. Već nekoliko godina Dorisina su oba roditelja s punim povjerenjem prepustila meni palicu, shvatila sam ozbiljno tu ulogu. Zato nam je Kaptol jako važan. 💜 Tonski zapis nije nastao u studiju već u praznoj crkvi jer mi je želja bila da se energija crkve, svih izgovorenih, odšaptanih i ispjevanih molitvi koje desetljećima vibriraju prostorom pomiješaju sa zvukom harfe i mojim glasom. Nastala je ova snimka, uspomena na jednu nevjerojatnu priču koju Vam poklanjamo s posvetom. Svaki stvoreni Život jedinstvena je pjesma. Pjevajte svoju pjesmu i pustite da je drugi pjevaju. Zadnji kadar ima posebnu poruku ali to ću ostaviti na slobodu svakom pojedincu. Hvala svima koji će svojim slušanjem podijeliti s nama sve ono što smo do ovoga trenutka proživjele zajedno i utkale u ovu pjesmu, u svaku notu, svaki stih i u tišinu među njih. Hvala kaptolskim franjevcima.” 💜 Čitavi spot pogledajte na linku u mom novom storyu. @doris_harp @glazbenakuca @leoskaro . . . #danijelabezfiltera #danijelamartinovic #uzmisveštotiživotda #ljubav #sirimoljubav #avemaria #zahvalnost #hvala #happy #happymoments

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Njihovo je prijateljstvo toliko blisko da je harfistici postala i krsna kuma. 

"Kuma je odmah nakon roditelja najvažnija osoba svom kumčetu. Odgovorna je brinuti se, strepiti i čuvati ga od svega, a pogotovo nakon smrti roditelja. Već nekoliko godina Dorisina su oba roditelja s punim povjerenjem prepustila meni palicu, shvatila sam ozbiljno tu ulogu", napisala je Danijela i podijelila snimku na kojoj njih dvije zajedno izvode glazbu u istoj crkvi, a koja je dio novog Danijelinog spota. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara