Danijela Martinović: Struka me počela priznavati, a to je znak za promjenu!

DANIJELA MARTINOVIĆ je prvi put u životu svoj novi album promovirala uživo na televiziji i to na lokalnoj televiziji Z1, a u studiju su joj se pridružili Miroslav Rus, Mato Došen i dugogodišnji dečko Petar Grašo. Tom je prilikom o albumu "Nek živi ljubav" uživo razgovarala s voditeljem Daliborom Petkom kojeg je prozvala "Džepni frajer".

"Meni je super stajati pored tebe jer uvijek kad stojim pored nekog muškaraca onda mu gledam u pupak, a ti si mi nekako taman visine. Pravi džepni frajer!", riječi su koje je Danijela uputila voditelju ovogodišnjeg HRF-a Daliboru Petku što mu nije baš najbolje sjelo, ali se simpatično nasmijao na vlastiti račun i krenuo dalje s promocijom. "Malo se čudno osjećam, moram priznati, zbog ovakve promocije. Nisam navikla, ali sviđa mi se. Osim toga, mogla bih reći kako smo voditelj i ja kao seks i grad", našalila se Danijela na što je Dalibor rekao da je "Danijela prije grad, a on selo".

"Pjesme su kao vino - što starije, to bolje"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi album Danijele Martinović nastao je kao suradnja nje i pokojnog Đorđe Novkovića koji ju je tad nazvao, rekao kako ima jedno veliko iznenađenje te "kako to iznenađenje samo ona može otpjevati". Radi se, naime, o miksu starih domaćih pjesama koje je u poseban aranžman upakirao Mato Došen, Danijelin suradnik još iz tinejdžerskih dana.

"Đorđe i ja smo proteklih godina jako puno surađivali, a u vrijeme snimanja ovog albuma znali smo se čuti tridesetak puta dnevno. Sviđaju mi se ovi prepjevi jer su te pjesme kao vino - što starije to bolje", rekla je Danijela koja se na ovogodišnjem Hrvatskom radijskom festivalu u Opatiji predstavila pjesmom "Ko će tebe mi zaminit" i osvojila nagradu glazbenih urednika što je kroz osmjeh komentirala riječima: "Nakon toliko godina glazbene karijere struka me napokon počela priznavati, što znači da nešto moram promijeniti".

L.V.
Foto: L.T.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara