Danijela Martinović: U torbici uvijek imam crveni ruž i ljepilo ako mi otpadnu trepavice

Foto: Borna Čavrag/Index

TIJEKOM promocije nove Artdeco "Coral Kisses" kozmetike za šminkanje u parfumeriji Iris zagrebačkog Kaptol centra zaštitno lice bila je Danijela Martinović. Pjevačica, koja godinama koristi ovu kozmetiku, u ponedjeljak navečer pojavila se u elegantnoj crnoj haljinici s besprijekornim make-upom koji je upotpunila crvenim ružem. Dobro raspoložena Danijela dala se u ruke i profesionalnom šminkeru Derecku koji joj je "popravio" ruž.
"Danijeli, koja je poznata osoba, želim staviti jarko crveni ruž jer njime želim izraziti njen jak karakter", komplimentirao je poznati šminker. On je osim Danijele našminkao i jedan model kako bi predstavio svoju kolekciju make-upa i pribora za šminkanje koji uskoro dolazi u Hrvatsku. Najavio je i šminkerske trendove za 2011. godinu i koraljno crvenu boju kao boju godine.

Danijela Martinović: U torbici uvijek imam ljepilo za trepavice

"Ja sam trebala biti zaštitno lice za umjetne trepavice. Otkad znam za sebe i otkako sam se počela šminkati stavljam umjetne trepavice. Taj trik mi je otkrila pokojna Višnja Trusić. Moram biti iskrena da i crveni ruž oduvijek koristim. Trendovi se mijenjaju, ali crveni ruž je uvijek 'in'. Nekad više, nekad manje, ali tu je, poput male crne haljinice", objasnila nam je Danijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na pitanje što od šminke uvijek nosi u torbici, izjavila je kroz smijeh: "U torbici osim crvenog sjajila držim i ljepilo za trepavice jer mi se često znalo desiti da mi se trepavica odlijepi i strši do pola dok pričam nešto važno". Dodala je kako su to jedine stvari bez kojih ne izlazi iz kuće.

"U pet minuta mogu staviti takav make-up da svi padnu u nesvijest"


Danijela, koja je već dugi niz godina javna osoba, kaže kako se može vrhunski našminkati i to u vrlo kratkom roku. Dodala je i kako voli šminkati i prijateljice te sestru. "Briljiram u šminkanju. Imam trenutaka kad stvarno u pet minuta mogu staviti takav make-up da svi padnu u nesvijest, a ima trenutaka kad sam čudna sama sebi pa to nikad da dođe kraju, a ne kao na dane kad mi sve ide od ruke. Jako volim šminku i imam jako puno šminke, to mi je skrivena ljubav", priznala nam je Danijela.

"Na šminku ne trošim mnogo novca jer je dobivam od sponzora"

Kako nam je rekla da jako voli šminku, upitali smo je koliko novca izdvaja na nju. "Imam sreću da stvarno jako puno toga dobijem od sponzora tako da se mogu time pohvaliti, mislim da bi time svaka žena bila zadovoljna", bila je iskrena pjevačica. Ipak, kaže kako i dosta toga pokloni drugima. "Mogu reći da time dobro profitiraju prijateljice i sestra jer dosta njima podijelim. Ima toga puno, a ja sam široke ruke i volim poklanjati", rekla nam je Danijela na promociji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara