Dara Bubamara daje 5000 eura da joj se sin ne druži s "glupom seljačkom djecom"

Dara Bubamara daje 5000 eura da joj se sin ne druži s "glupom seljačkom djecom"
Foto: Facebook

TURBOFOLK zvijezda Dara Bubamara prije nekoliko je mjeseci naljutila Balkan kad je državne škole nazvala seljačkima i dodala da njen sin ide u privatnu školu u koju ne idu "glupa seljačka zavidna djeca".

Kako piše Kurir, Darin sin ide u najprestižniju privatnu osnovnu školu u Novom Sadu, u kojoj školarina na godišnjoj razini iznosi 5000 eura.

Škola posjeduje teniski, košarkaši i nogometni teren, dvoranu za tjelesne aktivnosti, učionice s najnovijom opremom i privatnog liječnika u krugu škole.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

U cijenu je uključena cjelodnevna nastava od 8 do 16 sati, a postoji mogućnost da profesori nakon nastave uče zajedno s učenicima. Osim toga, uračunati su i doručak, voćna užina, ručak i slatka užina. U školi postoje četiri menija koja su prilagođena djeci, a na njima su i rusko nacionalno jelo boršč i voćni sok.

Postoji i mogućnost prijevoza u mini kombijima na relaciji kuća-škola i škola-kuća.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Dara je prije tri mjeseca na pitanje novinara je li Kosta doživio neugodnosti u školi jer je dijete poznatih roditelja odgovorila: "Ne, on ne ide u ove seljačke škole, već u privatnu školu, gdje su djeca uspješnih roditelja, političara i sportaša. Nisu glupa seljačka zavidna djeca, nego su pametna i znaju tko je Dara Bubamara. To su djeca koja kažu: 'Tvoja mama je vrh!' Moj Kosta bi u tom slučaju nekome opalio šamar i rekao mu: 'Ne obraćaj mi se više.' Psihički je jak, zna sve probleme koje je majka imala i o tome smo razgovarali. Imamo otvoren odnos."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara