Daria Kinzer: Nama iz dijaspore Hrvatska je važnija od politike i svega

Foto: HRT

PJEVAČICA Daria Kinzer, koja je odrasla u Beču, a roditelji su joj porijeklom iz Hrvatske, ove godine na Eurosongu predstavljat će Hrvatsku. Za dlaku je preotela pobjedu Jacquesu Houdeku u finalnoj večeri nakon čega je Houdek tvrdio kako je cijeli natječaj namješten te da njegovi glasači nisu mogli dobiti liniju za glasanje.

Upitali smo Dariju da nam prokomentira te optužbe, a ona je rekla: "Ni moji glasači svi nisu mogli dobiti. To pitanje je za Hrvatski telekom koji je radio glasanje. Na Doru me poslije audicije pustio stručni sud HDS-a, HDU-a, HGU-a i HRT-a. Sedam emisija sam pjevala različite pjesme uživo s El Doradosima. Ipak, svatko ima pravo na svoje mišljenje".

Pitali smo Dariju bi li, unatoč tome svemu, snimila duet sa Jacquesom: "Sa Jacquesom bih rado snimila duet i to sam već nekoliko puta izjavila. On je fantastičan pjevač"."Jako želim biti pop pjevačica u Hrvatskoj i doći u Hrvatsku živjeti"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad smo je pitali bi li pozirala gola ili golišava kako bi se promovirala u medijima, ona je to kao mogućnost odmah odbacila. "To nije moj stil", zaključila je. "Pobjedom na Dori već sam se uspjela promovirati. Dora me je pokazala ne samo hrvatskoj već i mnogo široj publici", kaže Darija te dodaje: "Na Doru sam se prijavila jer sam vidjela natječaj na internetu i pomislila da možda mogu vidjeti kako će me prihvatiti u Hrvatskoj. Jako želim biti pop pjevačica u Hrvatskoj i doći u Hrvatsku živjeti i pjevati".

"Nama iz dijaspore Hrvatska je važnija od politike i svega"


Na pitanje bi li pjevala za neku političku stranku ako bi u Hrvatskoj stvarala daljnju karijeru, kazala nam je: "Nisam razmišljala da bih pjevala za političku stranku jer nama iz dijaspore je Hrvatska iznad svega, i politike i svega ostalog".

"Vanna je moj idol"

Upitali smo je tko je njen glazbeni idol s ovih prostora, a ona nam je otkrila da je to Vanna jer obožava sve njene pjesme kao i hrvatsku pop glazbu. Dodala je kako joj se svidjela i Severina. "Ona je velika zvijezda, drago mi je da sam joj se dopala kad me ocjenjivala", rekla je Daria.

Mlada pjevačica otkrila nam je da ne sluša turbo folk i nikad joj nije palo napamet da snimi takvu pjesmu. "Ne bih snimila nikakvu pjesmu samo zbog popularnosti", zaključila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara