Darren Knot večeras u Zagrebu

Darren Knot večeras u Zagrebu

U SKLOPU klupskog programa Breakalicious u zagrebački Pauk 15. veljače dolazi Darren Knot, najpoznatiji po radu u globalno popularnoj radio emisiji Solid Steel.

DK (Darren Knott) se priključio izdavačkoj kući Ninja Tune 1997. godine kao glavni producent globalno popularne radijske emisije Solid Steel. Tada se, zbog učestale odsutnosti ekipa Coldcut i DJ Food, javila potreba za osobom koja bi na stalnoj osnovi vodila glavnu riječ u emisiji.

Solid Steel, čije je emitiranje započeto na londonskoj piratskoj postaji Kiss Fm 1988. ubrzo prerasta u globalno rasprostranjeni radijski sindikat u koji je momentalno uključeno tridesetak radijskih postaja diljem svijeta, koje ga emitiraju u svojem programu.

Širok spektar naoko nespojivih glazbenih žanrova koji redovito krasi playliste svake emisije govori dovoljno o producentskim i DJ vještinama ovog genijalca, koji na posve specifičan način širi prespektivu i definiciju eklektične glazbene selekcije, često odstupajući od stereotipnih metoda kojima se koristi ostatak branše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kvaliteti emisije su doprinosili ekskluzivni miksevi DJ veličina najrazličitijih profila; Peter Kruder, Freddie Fresh, Jazzy Jeff, Funkstörung, Robert Owens, Morpheus, DJ Shadow, De La Soul, Herbie Hancock i drugi. Kruna njegovog dugogodišnjeg rada vezanog uz Ninja Tune i Solid Steel dva su miksana izdanja  (Now, Listen! i Solid Steel presents Hextatic), za koje mnogi renomirani kritičari tvrde da su vrhunac u glazbenom, odnosno DJ svijetu koji ne poznaje žanrovske prepreke i šablone.

Prva je nastala kao plod suradnje s producentskim timom DJ Food. Druga, koja će svjetlo dana ugledati u Ožujku ove godine, jedan je od razloga zbog kojeg dolazi u Zagreb 15.02.2003, kada će nastupiti u klubu Pauk kao zvijezda večeri Solid Steel Special.

U "Pauku" će biti postavljen i novi sound sistem, jači i kvalitetniji, pod dirigentskom palicom profesionalnog ton-majstora i DJ-a, Questa. Štand sa Egoboo.bits izdanjima po pristupačnim cijenama biti će u predvorju dvorane, tako da možete upotpuniti svoju kolekciju sa domaćom elektronskom produkcijom.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 40 kuna (50 kuna na dan partya) možete potražiti u Net.Culture klubu Mama, Continental Megastoreu i dućanu Shoe-be-do.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara