David Beckham otkrio kako će glasati na referendumu o izlasku Britanije iz EU

David Beckham otkrio kako će glasati na referendumu o izlasku Britanije iz EU

Foto: Instagram

SAMO dva dana preostala su do velikog referenduma kojim građani Velike Britanije odlučuju žele li ostati u Europskoj uniji. O tom gorućem pitanju svojim mišljenjem počastio nas je već John Oliver, a kako se taj povijesni događaj bliži, svoje mišljenje iznose i druge poznate britanske ličnosti.

David Beckham tako je na Instagramu podijelio fotku sebe i Erica Cantone iz zajedničkih dana u Manchester Unitedu te za dva sata skupio preko 248 tisuća lajkova.

Iako je umirovljeni 41-godišnji nogometaš izjavio da će za njega Britanija uvijek biti Velika neovisno o rezultatu referenduma, ipak je ponudio svoje viđenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Živimo u povezanom svijetu gdje smo jači zajedno. Za dobrobit naše djece i budućih generacija, s problemima svijeta moramo se boriti zajedno, a ne sami. Zbog toga glasam za ostanak", napisao je.

Osvrnuo se i na svoje igranje u raznim europskim gradovima, uključujući Pariz i Madrid: "Ti veliki europski gradovi i njihovi strastveni fanovi prihvatili su meni i moju obitelj te nam pružili priliku da uživamo u njihovim jedinstvenim i inspirirajućim kulturama i ljudima".

Nedugo nakon Beckhamova posta, oglasio se i premijer David Cameron koji je oduševljen podrškom otočke legende. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara