David Duchovny po drugi put na liječenju od ovisnosti o seksu

David Duchovny po drugi put na liječenju od ovisnosti o seksu

GLUMAC David Duchovny, koji se proslavio glumeći FBI-evog agenta u seriji X-files, po drugi se put prijavio u rehabilitacijski centar kako bi se izliječio od ovisnosti o seksu. "Dobrovoljno sam se prijavio u rehabilitacijski centar u nadi da će me napokon izliječiti od ovisnosti o seksu", priznao je Duchovny u izjavi koju je javnosti obznanio njegov odvjetnik Stanton "Larry" Stein. "Sve vas lijepo molim da imate poštovanja prema mojoj supruzi te joj date mira. Isto tako, molim vas da se lijepo odnosite prema mojoj djeci dok se ne riješi situacija u obitelji", dodao je glumac koji je, ironično, bio nagrađen Zlatnim globusom za ulogu Nathana Moodyja, književnika u hvaljenoj TV-seriji "Californication"koji je upao u krizu srednjih godina te sve vrijeme provodi bjesomučno konzumirajući alkohol, marihuanu i spavajući sa što je moguće više žena.

Nije isključeno da se zvijezda Dosjea X malo previše uživila u ovu ulogu zahvaljujući tome što glavni lik Californationa ima određene sličnosti s njegovom biografijom. Duchovny je, prije nego što se počeo ozbiljno baviti glumom, magistrirao englesku književnost na uglednom sveučilištu Yale, a za vrijeme studija je primao nagrade za poeziju.

"Nisam ovisnik o seksu i nikad nisam bio na takvim sastancima. Naravno da je teško palo mojoj obitelji kad se mislilo da sam imao vezu s drugom ženom, a istodobno sam bio dio monogamne obitelji. Postoji još jedna neistinita priča o meni, naime, mnogi misle da sam opsjednut čistoćom. Kad bih morao birati jednu od te dvije optužbe, mislim da bih ipak radije bio ovisnik o seksu. Samo da znate, ništa od svega toga mi nije smiješno i bio bih jako sretan kad bi sve te optužbe prestale", ljutit na javnost bio je Duchovny davne 1997. godine. Godinu dana kasnije njegova supruga Téa je odlučno demantirala glasine o tome kako je David imao ikakvu seksualnu vezu s jednom djevojkom te obznanila kako joj je ta cijela situacija "jako smiješna". "Davida su optužili da je ovisnik o seksu što je meni uvijek bilo jako zabavno. Nažalost, kasnije sam doznala kako je to zapravo istina", nadodala je Leoni te nastavila: "Muškarci su bikovi. Stalno moraju pod sobom imati neku novu kravu. Možda je caka u tome da se bik mora izredati prije nego krava može biti sigurna da je posljednja u nizu!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"The X-Files: I Want to Believe" nije oduševio kritičare

Sa svojom suprugom Téom Leoni, David Duchovny se vjenčao 6. svibnja 1997. godine. Imaju dvoje djece, 9-godišnju Madelaine West Duchovny i 6-godišnjeg Kyda Millera Duchovnyja. Svi zajedno žive u kalifornijskom gradu Malibuu. Posljednji film koji je glumac snimio prije nego se definitivno odlučio izliječiti teške ovisnosti o seksu, bio je triler "The X-Files: I Want to Believe" koji je u svjetskim kinima od srpnja ove godine. Film navodno nije oduševio kritičare.

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara