Davor Radolfi potpisao za Dancing Bear

DAVOR Radolfi novo je ime na etiketi Dancing Bear. Nakon 10 albuma Davor Radolfi je sa svojim najnovijim "Najveći Hitovi" odlučio obilježiti svojih 15 godina rada, te je od 140 pjesama odabrao najveće hitove kojima je pridodao i četiri nove skladbe.

Album "Najveći hitovi" objavili su slovenska diskografska kuća Nika Records za Sloveniju, a za područje Hrvatske ga objavljuje Dancing Bear.

Svi stari hitovi nanovo su napravljani u novoj, modernijoj pop produkciji i s novim aranžmanima. Produkcija sa latino-mediteransko formama svoj moderni zvuk zahvaljuje mladim glazbenicima, aranžerima i producentima Miru Lesiću i Predragu Martinjaku.

Na albumu se u ulozi kompozitora, uz Radolfija (koji je autor većine pjesama), pojavljuje Jure Stanić, te Ines Prajo i Helena Papić kao tekstopisci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bonus od tri medleya na kraju su klupske varijante poznatih hitova: "Na bačvama vina", "Fešta", "Me Va", "Vino me je opilo", "S ribama je najbolje", "Ja više ne znam šta mi je", "1,2,3 Maria", "Sara,Sara" i "Noćas oko tri".

Prvi singl s albuma bio je “Laku noć ljubavi”, jedna od novih pjesama koja se našla na kompilacijskom albumu, a novi singl, koji prati izlazak albuma je “Što će mi godine”, za kojeg se snima spot u produkciji Plavog filma i režiji Vedrana Šamanovića.

Album je u prodaji od 27.siječnja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara