Dečko Ivane Ergić uhvaćen kako dila kokain ispred vodičke Haciende

Dečko Ivane Ergić uhvaćen kako dila kokain ispred vodičke Haciende

MARINA CVITANA, dečka bivše missice Ivane Ergić, u noći sa srijede na četvrtak policija je uhvatila ispred vodičke Hacijende sa šest paketića u kojima se nalazilo 4,3 grama kokaina namijenjenog prodaji. Uhićenju je prethodila i policijska potjera, a 29-godišnji Šibenčanin otprije je poznat policiji zbog pretprodaje opojnih droga na šibenskom području. Cvitan je priznao kako je droga bila namijenjena prodaji.

Ime Marina Cvitana sve se više u javnosti veže za bivšu missicu Ivanu Ergić koja je, baš poput  kume Haciende Aleksandre Grdić, često viđana u Cvitanovu društvu, i to upravo u Šibeniku. Šibenčani su missicu i Cvitana često viđali kako zajedno sjede u jednom od popularnijih kafića u centru grada, prenosi Slobodna Dalmacija. Ivana Ergić je u jednom od nedavnih intervjua je priznala kako je u vezi sa šibenskim poduzetnikom koji je razveden, a s kojim ju je prije njegovog razvoda vezalo samo prijateljstvo. Cvitana se, osim za ovotjednu preprodaju droge sumnjiči i kako je 30. srpnja ove godine prodao dvadeset grama kokaina 24-godišnjem Šibenčaninu kod kojega je naknadno ista droga i pronađena.

Prije manje od mjesec dana, upitana od strane medija o svojoj novoj vezi i rastavi braka Marina Cvitana, Ivana Ergić tužnog je glasa rekla kako ne želi komentirati napise o tome kako je razorila brak svom dečku, koji je zbog nje, navodno, ostavio svoju suprugu i djecu. O njihovoj se vezi već tjednima najviše priča u Šibeniku i u Vodicama, rodnom gradu Ivane Ergić, a bivša Miss Hrvatske priznala je da su u sretnoj vezi tek kad je njihova ljubavna priča izašla u javnost. Ivana i Marin u vezi su godinu dana, a navodno već i žive zajedno, i to u Ivaninim rodnim Vodicama.

Hrvatske ljepotice vole mafijaše

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iva Jerković i Lorena Čavar u auto potjeri s mafijašem završile na policiji

Ivana je tada ispričala i kako je odahnula kad je predala krunu Miss Hrvatske - riješila se odrađivanja nemilih joj sponzorskih ugovora, ali i pitanja znatiželjnih novinara o privatnom životu i ljubavnom statusu. Ivani Ergić ovo ipak nije prvi put da je optužena za razdor jednog braka - hrvatske kuloare dugo je tresla priča kako je upravo Ivana odgovorna za raspad braka najboljeg hrvatskog  rukometaša Ivana Balića te su navodno postojale i fotografije koje mogu potvrditi kako su se Ivano i Ivana potajno sastajali kao ljubavni par. Međutim, u nedostatku dokaza ova priča je otišla u tabloidnu povijest, a Ivana je, jednako kao i neke druge poznate hrvatske ljepotice, svoju sreću našla u zagrljaju sitnog mafijaša.

V.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara