Dečko ju je ostavio zbog onog što je rekla tijekom seksa: "Više mi se ne javlja"

Dečko ju je ostavio zbog onog što je rekla tijekom seksa: "Više mi se ne javlja"
Ilustracija: Instagram

IZGOVORILA sam krivo ime tijekom seksa s dečkom, požalila se djevojka s korisničkim imenom Jane na Redditu. Kako je ta 25-godišnjakinja napisala, to joj je lažno ime, a i imena drugih su lažna kako bi zaštitila njihove identitete.

Ukratko, ona i njen dečko Mike, s kojim je u vezi šest mjeseci, nedavno su otišli na vikend-izlet.

Usred seksa, autorica je uzviknula krivo ime. Da stvar bude gora, ime koje je uzviknula pripada njenom bivšem dečku Adamu.

"Znam da je to ogromna greška jer im imena nisu ni slična, nemam pojma što mi je bilo u glavi", požalila se.

"Stvar je još gora jer su se sreli nedavno. No Mike je puno zgodniji i bolji u krevetu pa znam da nije nesiguran oko toga", dodala je.

Nakon što je čuo ime svog prethodnika, Mike je iskočio iz kreveta i krenuo se oblačiti, a curi je poručio da mu treba malo vremena. Spakirao je svoje stvari i napustio skupi hotel koji su rezervirali na dvije noći.

"Bila sam uzrujana, pokušala sam ga zagrliti i vratiti ga, ali gurnuo me na krevet i rekao mi da ga ostavim na miru", ispričala je Jane i dodala da joj se dečko danima ne javlja.

"Napisala sam mu poruku, no nije odgovorio na nju. Nije je čak ni pročitao. Što da radim? Tako je dobar prema meni, ne mogu ga izgubiti", pitala je.

Njen problem postao je viralan, a dobila je čak 400 odgovora.

"Uopće nije bitno smatra li on sebe boljim i zgodnijim od tog drugog tipa. Ako njegova partnerica misli da je bolji, to je jedino važno", napisala je jedna osoba.

Većina joj je savjetovala da dečku da malo prostora da razmisli o svemu.

"Treba mu prostora, ne možeš više ništa napraviti", savjetovali su joj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara