"Dečko me prevario sa svojom bivšom pa sam spavala s njegovim najboljim frendom"

"Dečko me prevario sa svojom bivšom pa sam spavala s njegovim najboljim frendom"
Ilustracija: YouTube

KOLUMNISTICI Suna Dear Deidre nedavno se javila žena koju je prevario dečko pa je spavala s njegovim najboljim prijateljem i sad ne zna što da radi.

"Dečko me prevario sa svojom bivšom i to me toliko boljelo da sam spavala s njegovim najboljim prijateljem. Imam 26 godina, a moj dečko ima 29. Počeli smo izlaziti prije pet godina i zaista se činilo kao prava ljubav.

 

Većinu tjedna provodio je u mom stanu i voljela sam imati uz sebe nekoga za koga sam mogla kuhati i brinuti se i nekoga tko će me voljeti u krevetu. Rekao je da je sretan što je pronašao nekoga toliko posebnog. 

No tad mi je prijateljica rekla da je čula kako viđa svoju bivšu. Ona je majka njegovih sinova pa sam rekla prijateljici da to samo pokazuje da je dobar otac. No samo da budem sigurna, provjerila sam poruke na njegovom telefonu i shvatila da su glasine točne. Bila sam potpuno slomljena i rekla sam mu da napusti stan i pusti me na miru.

 

Bio je šokiran i kleo se da me voli više. No ostala sam ustrajna. Pokušao me uvjeriti da je samo napravio glupu pogrešku i slao mi je poruke dva do tri puta dnevno. Bila sam u iskušenju pustiti ga da mi se vrati u život, no znala sam da mu nikad ne bih mogla oprostiti laži i živjeti s boli koju je prouzročio.

 

Jednog dana otišla sam u pub s prijateljima kad sam ugledala njegovog najboljeg prijatelja koji ima 30 godina. Vidio me, kupio mi piće i počeo mi se otvoreno udvarati. Nakon tri-četiri pića pomislila sam da - spavam li s njim - nema povratka, jednostavno bih morala krenuti dalje sa životom.

 

Vratili smo se u njegov stan i poseksali se, no nisam se dobro osjećala nakon toga i samo sam dočekala da se vratim kući. Moj bivši mi se još uvijek pokušava vratiti. Trebam li mu reći da sam spavala s njegovim prijateljem?"

 

Deidre odgovora:

"Razumijem napast da ga šokirate i naudite mu, no mislim da biste to požalili kasnije, a moglo bi vam se i obiti o glavu. Popili ste nekoliko pića i spavali s njegovim prijateljem i znate da to nije bilo dobro. Zašto izazivati ljutnju i bijes koji bi mogli raskinuti prijateljstvo?

 

Naravno, najbolji prijatelj vašeg bivšeg uopće ne zvuči kao da mu je prijatelj, no izazivanje bivšeg može vam donijeti samo ljutnju i nevolje."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara