Dejan iz Braka na prvu: Veza Gordane i Adama rodila se na snimanju, nismo u kontaktu

Dejan iz Braka na prvu: Veza Gordane i Adama rodila se na snimanju, nismo u kontaktu
Foto: RTL

DEJAN VUKOBRATOVIĆ, koji je bio partner Gordani Marelli u showu Brak na prvu, progovorio je o svom sudjelovanju u tom realityju, ali i činjenici da je Gordana na kraju završila s Adamom Kromerom.

"Život pred kamerama mi je definitivno bila novost, a kako sam se snašao najbolje neka procijene gledatelji. Ja sam bio ja, pokazao sam se kakav sam i inače, ali ne mogu reći da mi nekad uz sve izazove koji su me snašli nije bilo teško", rekao je za portal Našice.com.

Dodao je da se na malim ekranima moglo vidjeti kakav je odnos bio između Gordane i njega te da ne misli da bi bilo išta drugačije da nije bilo kamera oko njih. Prokomentirao je i njen odnos s Adamom.

"Više puta sam rekao da me osjećaj nikada nije prevario pa tako i u vezi Gordane i Adama, a što mi je govorio, to ste vidjeli na malim ekranima na kraju eksperimenta", rekao je.

Na pitanje vjeruje li da se njihov odnos razvijao tijekom snimanja, odgovorio je: "Da, vjerujem da se njihov odnos počeo razvijati tijekom snimanja i trajanja showa."

Istaknuo je da je s ostalim sudionicima u kontaktu onoliko koliko mu vrijeme, posao i obveze dopuštaju, a najviše se čuje s Alenom.

"Ne, nisam u kontaktu s novopečenim parom, samo sam izmijenio nekoliko poruka s Adamom nakon završetka showa te im želim sreću i zdravlje u budućem zajedničkom životu", rekao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara