"Demi Moore je počela stiskati sisu, a mlijeko je prskalo po nama"

"Demi Moore je počela stiskati sisu, a mlijeko je prskalo po nama"

CHRISTOPHER CICCONE, Madonnin mlađi brat koji je u svojoj nedavno objavljenoj knjizi iznio pikanterije o njezinom privatnom životu, jako se potrudio da u knjizi navede što više poznatih imena, u slučaju da Madonnino ime ne bude dovoljno jako da proda knjigu u što većem broju. No, neke je stvari ipak odlučio ne uvrstiti u knjigu kako bi ih mogao ispričati tabloidima za pozamašne svote novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Christopher je tako medijima ispričao jednu pikanteriju o Demi Moore s kojom je jedno vrijeme "bančio" po klubovima i to netom nakon što je rodila svoje drugo dijete, kćer Scout LaRue Willis. "Ja sam plesao na šanku i straga mi je prišla Demi Moore koja je plesala trljajući se od mene. To sam naveo u knjizi, no izostavio sam jedan važan detalj, a to je da je u jednom trenutku Demi izvadila jednu svoju dojku i počela je stiskati. Naime, u to je vrijeme još dojila svoju tek rođenu kćer, pa je mlijekom počela prskati po mojim prijateljicama lezbijkama. Iduće jutro nazvala me prijateljica Michelle i upitala za savjet jer nije znala kako da ukloni mrlje od Deminog mlijeka sa svoje crne haljine. Rekao sam joj da ne znam ništa o tome i da bi vjerojatno trebala nazvati Demi. Sve skupa mi je bilo histerično smiješno. Ne postoje fotografije od te večeri, no to se zbilja dogodilo. Moji odvjetnici su smatrali da nije previše pametno da to uvrstim u knjigu, pa sam to odlučio podijeliti s medijima", rekao je Christopher.

Iako se u tabloidima pisalo kako je Christopheru u pisanju knjige "Life With My Sister Madonna" pomogla sama Madonna, on je takve tvrdnje odlučno odbacio, kao i Madonnina glasnogovornica koja je poručila: "Da je Madonna zbilja pisala tu knjigu, ona bi sigurno bila bolje napisana i neusporedivo više vjerodostojnija. Tvrdnje da Madonna treba ovakav publicitet naprosto su smiješne. Ona je Kraljica te se ograđuje od bilo kakve povezanosti s ovom knjigom".

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara