Denis zbog brzopletosti ispao na pitanju koje bi trebao znati svaki fan nogometa

Denis zbog brzopletosti ispao na pitanju koje bi trebao znati svaki fan nogometa
Screenshot: HRT

NATJECATELJA Denisa Kolara brzopletost je koštala sudjelovanja u kvizu Tko želi biti milijunaš.

Elektrotehničar iz Vrhovca pomoć publike zatražio je već na pitanju za 2000 kuna jer nije bio siguran kako završava stih poznate Cesarićeve pjesme. "U predvečerje, iznenada, ni od kog iz dubine gledan, pojavio se ponad grada", bili su stihovi pjesme, a 91 posto publike Denisu je točno reklo da je nastavak "oblak jedan".

Međutim, na 8000 kuna Denis je došao do kraja i to zbog nogometa. Odgovorio je da će se najmanje pet jedanaesteraca izvesti nakon 120 minuta nogometnog susreta bez pogodaka. Točan odgovor bio je šest, a Denis je nakon toga morao napustiti kviz s dva neiskorištena džokera.

Nakon njega preko puta Tarika sjela je Donna Dodig. I ova magistra sociologije iz Podstrane zapela je na pitanju za 2000 kuna pa je upitala publiku je li Winnie Pooh, Kalimero, Scooby-Doo ili Garfield rođen 19. lipnja 1978. u kuhinji talijanskog restorana Mamma Leoni. Publika je 67 posto glasova dala Garfieldu, a Donna im je vjerovala te pogodila.

Zatim je džoker pola pola iskoristila na pitanju o "ćelavoj planini", odnosno Plješivici. Osvojila je 16 tisuća kuna i odustala nakon što njen džoker nije bio siguran oko pitanja o djelu flamanskog autora Andrije Vezala. Točan odgovor bio je da je on napisao priručnik za studente medicine.

Posljednja natjecateljica emisije bila je studentica iz Zagreba, Dora Novak.

"Koliko ova upitna rečenica ima bjelina?" pitanje je na koje je Dora iskoristila pola-pola i došla do točnog odgovora pet. Točno je odgovorila i na pitanje za 16.000 kuna koje je glasilo: "Kojim se aktualnim imenom nastavlja niz nakon imena Yoshihito, Hirohito i Akihito?". Točan odgovor bio je Naruhito, a pomogao joj je džoker zovi.

Dora će sudjelovanje nastaviti u sljedećoj emisiji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara