Denise Richards zabranila Charlieju da viđa kćeri koje imaju, Brooke mu oduzela sinove

Foto: JLP

CHARLIE SHEEN ostaje bez svoje djece. Nakon što mu je Brooke Mueller zabranila da viđa njihove dvogodišnje blizance, isto je odlučila i Denise Richards, koja sa Sheenom ima dvije kćerkice. Denise je navodno zgrožena Charliejevim ponašanjem toliko da je odlučila da njezine kćeri ne smiju više biti u očevoj blizini. Denise vjeruje kako je za Sam i Lolu preriskantno da viđaju posrnulog oca. Svemu je povod činjenica da Sheen živi s dvije žene i ne prestaje s pijančevanjem. Denise također smatra kako barem jedna od njegove dvije "boginje" koristi droge, što je Sheen već prije demantirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Charlie je navodno Denise pozvao da napravi svojevrsni editorijal s njim i njegove dvije žene te blizancima koje je dobio s Brooke, a ona je to s gnušanjem odbila. Kada je shvatio da ga Denise ne podržava, razljutio se i poslao joj nekoliko bijesnih poruka. Potom je i svojim ljubavnicama rekao da mrzi Denise. Inače, ona je već upoznata s njegovim osebujnim načinom života. Trenutno Sheen vodi bitku za svoja dva sina, koja je dobio s Brooke Mueller.

Ona mu je također oduzela pravo da ih viđa i to nakon što su fotografije djece i njegove dvije ljubavnice, obišle svijet. Djecu mu je oduzela policija, a Brooke zatražila zabranu pristupa, zbog čega će se bivši par uskoro sresti na sudu. Osim što će braniti svoje pravo da viđa djecu, Sheen će predati zahtjev za punim skrbništvom i to tako što će tvrditi da je Brooke nepodobna majka jer se drogirala. Mueller isto tvrdi za njegove dvije djevojke te je zahtijevala da one budu redovito testirane na opijate kako bi znala s kim joj sinovi provode vrijeme. Čini se da će bitka za skrbništvo biti jako ružna, a postavlja se pitanje kako će se sa svime nositi posrnuli Sheen.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara