Dennis Quaid uzvratio udarac

PRIČA liči na meksičku sapunicu, ali bi svaki producent bio presretan kada bi u njoj imao tako poznate glumce.

Dennis je devet godina bio u "idealnom braku" s Meg Ryan s kojom ima desetogodišnjeg sina Jacka kada je ona prije dvije godine krenula na snimanje filma "Proof Of Life" s poznatim zavodnikom Russellom Croweom.

Tabloidi su nekoliko mjeseci pisali o njihovoj strastvenoj burnoj vezi, a kada je "Gladijator" krenuo u nove ljubavne avanture Meg se poželjela vratiti suprugu nakon bezuspješnih telefonskih poziva i brojnih e-mailova Croweu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

48-godišnji Dennis je u međuvremenu je pronašao dvadeset godina mlađu partnericu od Meg i najavio brak s plavušom Annom Poche za koju mnogi tvrde da neobično liči na njegovu bivšu.

"Tajanstveni prijatelji" otkrivaju novinarima njihove male tajne pa se doznalo kako se Anna hvalila kod svoje frizerke Dennisovom slikom kao svog budućeg supruga, a viđeni su i na hokej utakmici kada je on jednom rukom grlio nju, a drugom sina koji se već privikava na novu mamu.

Jedan hollywoodski tračerski novinar napisao je da je Meg još uvijek jedna od najljepših prirodnih ljepotica, ali da godine prolaze, a ona je izgubila "ljubav svog života".

Radoznali bi morali pogoditi radi li se o Dennisu ili Russellu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara