Dennis Rodman zbog bolnog razvoda i puno droge završio na rehabilitaciji

KONTROVERZNI košarkaš Dennis Rodman, poznat po razuzdanom ponašanju i vezama s Carmen Electrom i Madonnom, prijavio se u floridski rehabilitacijski centar u Fort Lauderdaleu gdje će se narednih nekoliko tjedana pokušati "skinuti" s raznih droga koje konzumira već nekoliko godina. Prema pisanju američkih medija, to se prije svega odnosi na kokain, ali i alkohol kojem je, otkad se razveo, vrlo sklon.

"Istina, Dennis je odsad pacijent klinike za odvikavanje od opojnih droga u Fort Lauderdaleu", potvrdio je njegov glasnogovornik Darren Prince, te dodao: "Rodmanov život je postao težak i naporan otkad se rastao od supruge Michelle, naime, rastavu je podnio teže nego što se misli jer nije imao mogućnost viđati svoju djecu puna dva mjeseca. Osim toga, zadnjih nekoliko mjeseci, upravo zbog rastave, konzumira alkohol puno više nego inače".

Rodman teže ozlijedio djevojku

Upravo zbog alkohola, točnije brojnih koktela i nasilničkog ponašanja prema djevojci koju je 30. travnja u jednom hotelu u Los Angelesu pijan tako ozlijedio da je djevojka zadobila teže povrede na rukama, 46-godišnji Rodman je uhićen te odveden u losanđelesku policijsku postaju. Nakon ispitivanja je pušten uz jamčevinu od pedeset tisuća dolara, nakon čega je odlučio kako će se prijaviti u rehabilitacijski centar.

Prije nego se u ponedjeljak pojavio u centar u floridski Fort Lauderdale, Rodman je viđen kako se s prijateljima zabavlja u Miamiju, a 22. svibnja trebao bi se pojaviti na sudu kad će se sporiti oko uhićenja i vožnje u pijanom stanju.

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara