Depp optužuje Amber: "Nacrtala je modrice, pogledajte kakve mi je poruke slala"

Depp optužuje Amber: "Nacrtala je modrice, pogledajte kakve mi je poruke slala"
Foto: Guliver Image/Getty Images

RAT između Johnnyja Deppa i Amber Heard i dalje se ne smiruje. Ovog puta u napad je krenuo Depp.

Prema izjavi koju je predao sudu, on nikad nije bio nasilan prema njoj, a Heard si je na licu i tijelu nacrtala modrice kako bi ga optužila za zlostavljanje i imala povod za razvod, javlja Sky News.

Podsjetimo, brak između 55-godišnjeg Deppa i 33-godišnje Heard završio je u svibnju 2016. nakon svega 15 mjeseci, a glumica ga je optužila da ju je pretukao. Brak je zakonski okončan u siječnju 2017., što nije bio slučaj i s njihovim javnim svađanjem u kojem su izvukli dosta prljavog rublja.

Tako je Heard lani u Washington Postu sebe opisala kao žrtvu obiteljskog nasilja, na što je Depp odgovorio tužbom za klevetu, kojom od nje traži 50 milijuna dolara.

Embed from Getty Images

>>>Amber Heard je najobičnija "lažljivica i grebatorica", a Depp samo "neukrotivi umjetnik"<<<

"Negiram optužbe gospođe Heard otkako ih je iznijela u svibnju 2016. kad je na sudu s nacrtanim modricama tražila zabranu prilaska protiv mene. Svjedoci i snimke s nadzornih kamera dokazuju da te modrice nije imala svakog dana sljedećeg tjedna. Njene optužbe demantirat ću do kraja života. Nikad nisam zlostavljao gospođu Heard niti jednu drugu ženu", poručio je Depp.

Nju je nazvao počiniteljem, a sebe žrtvom.

>>>Žena s najljepšim licem, zbog koje je Elon Musk plakao, sad ima oženjenog dečka<<<

"Nakon što je miješala amfetamine koje je dobila na recept i lijekove bez recepta s alkoholom, gospođa Heard je počinila brojne oblike nasilja u obitelji protiv mene, često u nazočnosti svjedoka, te mi u nekim slučajevima nanijela ozbiljne tjelesne ozljede", tvrdi Depp.

Njen odvjetnik porekao je te optužbe.

Embed from Getty Images

"Očajnički pokušaji gospodina Deppa i njegovih suradnika da ožive njegovu karijeru pokretanjem neosnovanih parnica protiv toliko ljudi nekoć bliskih njemu, njegovih bivših odvjetnika, bivših menadžera i njegove bivše supruge, ne zavaravaju nikoga", rekao je odvjetnik Eric George za magazin People.

>>>Ne samo da je najljepša žena svijeta nego i genijalni milijarder javno plače jer ga je ostavila<<<

To nisu sve optužbe koje je Depp iznio na njen račun. Tvrdi i da je zlostavljala svoje bivše partnere i partnerice te da je zbog sukoba s bivšom djevojkom provela dvije noći iza rešetaka.

Sudu je predao i poruke za koje tvrdi da su posljednje koje mu je Amber poslala prije razvoda.

"Napravimo to ili poništimo sve. Ti i ja imamo kontrolu. I volimo se. Mislila sam da si predao zahtjev za razvod. Rekao si da odlaziš i rekao zbogom. Žao mi je ako sam te povrijedila. Samo te volim", navodno mu je napisala.

Embed from Getty Images

"Kad nisam udovoljio njenom novčanom zahtjevu, optužila me za nasilje, tražila zabranu prilaska protiv mene te se pojavila na sudu s modricama i porezotinama za koje je tvrdila da su nastale kad sam joj bacio mobitel u lice. Ponovno te optužbe su lažne", napisao je.

Tvrdi da je prije deset godina njegova bivša žena imala posla s policijom zbog napada na svoju partnericu.

"Policija je uhitila gospođu Heard na aerodromu Seattle-Tacoma 2009. nakon što su vidjeli da zlostavlja tadašnju suprugu Tasyu Van Ree. Ona je od njih zahtijevala da uhite Heard, koja je provela noć u zatvoru i drugi dan se pojavila pred sucem", izjavio je.

Depp i Heard započeli su vezu nakon što su se upoznali na setu filma "Rum Diary" 2011. godine, a vjenčali su se 2015. Nakon razvoda oboje su potpisali ugovore o tajnosti, zbog čega ne smiju javno govoriti o svom braku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara