Detalj u pozadini ove fotke Nives Celzijus sigurno će vas nasmijati: "Bomba je"

Detalj u pozadini ove fotke Nives Celzijus sigurno će vas nasmijati: "Bomba je"
Foto: Instagram

NIVES CELZIJUS pozirala je fotografima nakon otplesane rumbe u showu "Ples sa zvijezdama", a na svom je Instagramu objavila jednu fotografiju koja je nasmijala njezine pratitelje zbog detalja u pozadini.

Naime, jedna žena se zatekla iza Nives dok je ova pozirala, a fotograf ju je uhvatio baš dok je imala začuđenu facu, što je Nives iskoristila za dodavanje simpatičnog oblačića iznad njezine glave.

"Wow, znači ova Celzijus, ne samo što je vrhunska plesačica, već je i bomba", napisala je Nives u oblačiću iznad glave nepoznate žene i nasmijala mnoge.

Inače, Nives je priznala da joj je sinoćnji nastup bio jedan od "težih, ali i najljepših trenutaka u životu", a razlog je bio umor.

"A sad vam moram priznati, jučer mi je bio jedan od težih i najljepših trenutaka u životu. Bila sam neizmjerno umorna. Noć prije pjevala sam u Istri, došla u 6 ujutro kući. Imala neki pokušaj spavanja u trajanju od sat i pol koji je više bio lutanje po krevetu i onda pravac na #plessazvijezdama. I tamo cijeli dan opet lutala kao zombi, spavajući u hodu i plesu. Rumbu sam odradila s posljednjim atomima snage i kad nam je žiri dao onako slabe ocjene, pomislila sam: 'Bože, ja ću se srušiti nasred bine ako budem morala otplesat još jedan ples. Moje tijelo to ne može izdržati'...", objasnila je Nives.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara