Detalj već u prvoj epizodi prve sezone GOT-a otkrio kakav će biti kraj?

Detalj već u prvoj epizodi prve sezone GOT-a otkrio kakav će biti kraj?
Foto: Press

TEKST SADRŽI SPOILERE!

AKO NISTE POGLEDALI POSLJEDNJU EPIZODU "IGRE PRIJESTOLJA", NE ČITAJTE DALJE!

SPOILER ALERT!

NEKI fanovi "Igre prijestolja" uvjereni su da se rasplet serije znao već u prvoj epizodi. Riječ je o sceni u kojoj Ned recitira zakletvu pogubljenja prije nego što ubija dezertera Willa.

"U ime Roberta iz kuće Baratheon. Prvi svojega imena, kralj Andala, Rhoynaraca i Prvih Ljudi, gospodar Sedam Kraljevina i zaštitnik kraljevstva, ja, Eddard iz kuće Stark, knez Winterfella i guverner Sjevera, osuđujem vas da umrete", recitira Ned.

Dok on u toj sceni izgovara "Prvi svojega imena, kralj Andala", kamera prikaže Brana i Jona iza njega. Fokus kamere je u tom trenutku na Branu, a ne na Jonu, te mnogi smatraju da je upravo to bio hint tko će zasjesti na prijestolje.

Drugi su manje uvjereni te smatraju da je riječ bila samo o sretnoj slučajnosti.

Inače, čak je i glumac Isaac Hempstead Wright koji igra Brana priznao da je bio iznenađen kad je u scenariju vidio rasplet serije. "Mislio sam da su mi podmetnuli neki drugi scenarij iz šale. Mislio sam da su svima iz sprdnje poslali neki scenarij u kojima baš njihov lik zasjedne na prijestolje", rekao je Isaac nakon što je prikazano finale.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara