DiCaprio, Pitt i Margot Robbie: Pogledajte trailer za novi Tarantinov film

DiCaprio, Pitt i Margot Robbie: Pogledajte trailer za novi Tarantinov film
Foto: Press

"BILO JEDNOM… U HOLLYWOODU" deveti je film slavnog Quentina Tarantina, poznatog po brojnim uspješnicama nastalim pod njegovom redateljskom palicom (Pakleni šund, Jackie Brown, Kill Bill 1, 2,  Reservoir Dogs, Otporan na smrt, Nemilosrdni gadovi, Odbjegli Django, Mrska osmorka). Na scenariju za ovaj film Tarantino je radio punih pet godina te ga je u konačnici usporedio s poznatim Paklenim šundom, što sasvim dovoljno govori o ljestvici očekivanja.

Tarantino je u svom najnovijem filmskom ostvarenju okupio Leonarda DiCaprija, Brada Pitta i Margot Robbie. Osim njih, u filmu se pojavljuju i ostala velika holivudska imena, kao što su Al Pacino, Bruce Dern, Tim Roth, Timothy Olyphant, Kurt Russell, Dakota Fanning, Damian Lewis, Luke Perry, Emile Hirsch, James Marsden, Michael Madsen i mnogi drugi. Ovo je ujedno i posljednja filmska uloga nedavnog preminulog glumca Luka Perryja.

Produkciju filma potpisuju David Heyman, Shannon McIntosh i Quentin Tarantino, a izvršna producentica je Georgia Kacandes.

Inače, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie zajedno su već glumili u filmu Vuk s Wall Streeta, dok je ovo prvi filmski naslov u kojem će zajedno zaigrati Pitt i DiCaprio čiju je suradnju na filmu Tarantino opisao kao najuzbudljiviji glumački tandem nakon Roberta Redforda i Paula Newmana.

"Bilo jednom… u Hollywoodu" prava je holivudska priča o jednom glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mjesto pod suncem u filmskoj industriji. Njihovo putovanje odvija se na vrhuncu hippie Hollywooda, davne 1969. godine, u Los Angelesu.

Glavni likovi u filmu Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), bivša zvijezda jedne western TV serije i njegov dugogodišnji dvojnik Cliff Booth (Brad Pitt) u vrijeme zadnjih trzaja zlatnog Hollywooda bore se za svoj uspjeh u svjetskoj prijestolnici filmske industrije koju više ne prepoznaju. Ali Rick ima poznatu susjedu - Sharon Tate (Margot Robbie)...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara