Dido radi na novom albumu

Dido radi na novom albumu

DIDO je trenutno u studiju gdje uz pomoć starijeg brata Rollo-a i glazbenika okupljenih oko benda Faithless, snima nove materijale. Iako je je gostovala na albumima Eminema, Britney Spears i Santane, za sada ne planira na novom albumu realizirati suradnju sa nekim od tih zvijezda.

Kada sam radila «No Angel» (debitantski album, o.a.) bila sam u svojim dvadesetima, a sad mi je trideset, kaže Dido. Potpuno sam druga osoba. Cijeli moj svijet se promijenio. I to će se vidjeti na mom novom albuma, tvrdi ona.

Novi album pokriva širok spektar glazbenih žanrova od klasičnih pjesama o ljubavi, sličnih kao na albumu ‘No Angel’, do pjesama o smislu života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

’Još uvijek pišem o intimnim situacijama koje povezuju sve ljude,’ objašnjava Dido. ‘Još uvijek imam nevjerojatno normalan život. Zaista sam se trudila oko toga. Sve radim sama... Jedna od stvari koje volim su šetnje Londonom, izlasci po pubovima i odlazak na nogometne utakmice. Ne želim pisati o tome kako sam slavna i koliko zarađujem. Tko će se pronaći u takvim tekstovima, osim mene i nekih 136 ljudi?’ 

Dido planira završiti album do kraja ljeta, pa bi se on u prodaji mogao naći početkom jeseni. I to samo pod uvjetom ako Dido nađe neki prikladan naslov, jer tvrdi: ‘Razmišljam o tome dan i noć...’

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara